Льодовики, що тануть, відкривають загадкові об’єкти в Антарктиді

Ми, диванні дослідники, можемо побувати в будь-якій точці світу за допомогою сервісу earth.google.com. деякі з нас настільки упороті у пошуках незвичайних місць або явищ, що буквально по міліметру вивчили поверхню континенту, зняту з супутника. І не безрезультатно. Було знайдено дивне. Поїхали?

75° 0’46.98” S 0° 4’52.71” E

Дивні довгасті структури витягнулися в один ряд, довжиною близько двох кілометрів. При максимальному збільшенні дивує структура цих об’єктів. Вони дуже схожі між собою, ніби їхня форма не є наслідком випадкових природних явищ, а задана штучно.

Я не буду гадати щодо призначення цих об’єктів. Кожному вони можуть нагадати щось своє: комусь це може здатися входом на секретну базу інопланетян, комусь – дивним масивом із льоду і снігу. Але нам відомо точно лише одне – природа не схильна до створення прямих ліній і рівних кутів.

Недалеко від цих координат розташована німецька полярна станція, розрахована на 20 осіб. Ви впевнені, що вони вивчають клімат і сніг? Нагадаю, що континент заборонений до відвідування для всіх, крім військових і вчених, і діють там особливі міжнародні правила та закони.

Ось трохи офіційного опису бази Kohnen-Station:

Німецька полярна науково-дослідна станція в Антарктиці, що працює тільки влітку, здатна вмістити до 20 осіб.

Станція містить радіорубку, їдальню, кухню, ванні кімнати, дві спальні, снігоплавильні, магазин, майстерню та електростанцію (100 кВт). Вона оснащена 17 санчатами і колоною з 6 тягачів, які перевозять до 20 тонн кожен. – Вікіпедія

Фото вище було знято 2016 року, проте збереглися й більш ранні знімки, які здатні не просто здивувати, а й шокувати.

Знімки від 2013 року, які все ще можна знайти, вказують на активну розвідувальну діяльність у цьому районі. Дуже добре видно сліди розчищення снігових наносів і накатану дорогу, що йде у напрямку до німецької станції.

Зверніть увагу, що на знімках присутній очевидний в’їзд у тунель, до якого підходить дорога. Тобто, дослідження незвичайної структури проводили не тільки зовні, а й зсередини. Що говорить про значний об’єм простору, прихований від наших очей крижаною кіркою.

То що ж нагадує ця структура? Ми всі вже бачили подібне. Зараз трохи збільшу.

Структура нагадує античну будівлю. Але звідки можуть з’явитися античні будівлі в Антарктиді? Знімок вельми гнітючої якості, тому я не полінувався і пропустив його через нейромережу для поліпшення якості. Ось посилання на те, що вийшло, бо не впевнений, що зможу виставити його тут без шкоди для якості.

Тающие ледники открывают загадочные объекты в Антарктиде

Я не впевнений, що ми знайшли саме Атлантиду, проте ми дуже до того близькі. Адже це не може бути звичайною випадковістю. Руїни храму в античному стилі буквально посередині крижаного ніщо, які активно досліджували німецькі полярники, ніби натякають, що з Антарктидою щось не так…

Джерело

******

Шановні добродії, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com

Наш рахунок у RWSbank:

  1. Код ЄДРПОУ 39849797
  2. Код банку 339072

Валюта рахунку     UAH                    980

UA803390720000026008162428001

Валюта рахунку     USD                     840

UA803390720000026008162428001

Валюта рахунку     EUR                     978

UA803390720000026008162428001

Для допомоги ЗСУ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *