Батьки шестерняшок зробили запаморочливий знімок і повторили його через 6 років

Вони звернулися до того ж фотографа.

Це знаменита сім’я Макгі, колись їхня фотографія вже облетіла світ, а сьогодні ця історія отримала продовження.

Родители шестерняшек сделали умопомрачительный снимок и повторили его спустя 6 лет

Міа і Розонно Макгі познайомилися в середній школі, це було кохання. Вони розуміли одне одного, їхні сім’ї не були благополучними, але всі прикрощі та біди вони пережили разом.

Всупереч усьому, вони створили свою сім’ю, міцну і щасливу. Вони дуже хотіли дітей, але 10 років спроб так і не принесли результату.

Вони пройшли обстеження і почали лікування від безпліддя. Їхня завзятість була винагороджена, доля подарувала їм справжній подарунок.

Розонно відкрив власну справу з клінінгу килимів і меблів, коли пара дізналася, що чекає на малюків, то Міа вирішила піти з роботи.

Коли пара дізналася, що вони чекають на шестернят, вони були й раді, і налякані: вони весь час ставити собі питання, як вони можуть дозволити собі таку велику сім’ю.

Опра Вінфрі запросила цю сім’ю в студію на своє шоу. Завдяки їй вони отримали капітал у 250 000 доларів. Це допомогло сім’ї, вони навіть відзначили свій запізнілий медовий місяць у Лас-Вегасі. У їхньому житті з’явилося багато небайдужих людей, вони жертвували підгузки і пропонували купити автокрісла дітям.

А потім вони запустили своє власне реаліті-шоу “6 маленьких Макгі”. Вони ділилися труднощами великої сім’ї, розповідали про виховання, показували як справляються з такою кількістю малюків. Людям сподобалося це шоу.

Незабаром сім’я змогла дозволити собі більший будинок. Шестеро діточок росли і розвивалися.

Через 6 років Макгі відтворили свою знамениту фотографію. Вони звернулися до того ж фотографа.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *