Як зомбують людей в обхід свідомості або таємниця частоти 432 Гц

Геббельс знав, що частота 432 має досконалий гармонійний баланс. Це єдина частота, яка викликає Піфагорійську музичну спіраль, яка містить у собі знаменитий і нерозгаданий КОД ПЛАТОНА.

Світ єдиний і цілісний, і кожна його частина є фрагментарним відображенням усього спільного в малому.

Частота 432 Гц є альтернативним налаштуванням, яке перебуває відповідно до гармонік Світобудови.

Музика на основі 432 Гц має благотворну цілющу енергію, тому що це чистий тон математичної основи природи.

Архаїчні єгипетські інструменти, які були виявлені дотепер, в основному, були налаштовані на 432 Гц.

У Стародавній Греції музичні інструменти були переважно налаштовані на 432 Гц. В архаїчних грецьких містеріях Орфей був богом музики, смерті та відродження, а також охоронцем Амброзії та музики трансформації (його інструменти були налаштовані на 432 Гц). І це не випадково, древні знали про єдність Всесвіту більше, ніж сучасники.

Поточне налаштування музики на основі 440 Гц не гармонує на жодному рівні й не відповідає космічному руху, ритму або природній вібрації.

Хто це зробив і навіщо, стане зрозуміло, якщо взяти до уваги таке.

Коли ж з’явився лад 440 герців? Навіщо і кому знадобилося встановити ментальний контроль над масами через цю частоту?

Уперше спроба масово змінити хвилі сталася 1884 року, але зусиллями Дж.Верді зберегли попередній лад, після чого й почали налаштування “Ля”=432 герц іменувати “Вердіївським ладом”.

Пізніше Дж. К. Діген, службовець у ВМС США, учень фізика Германа Хелмхольца, в 1910 році переконав американську Федерацію Музикантів на її щорічних зборах прийняти A = 440hz як стандартний універсальний лад для оркестрів і музичних груп. Він був професіоналом у галузі астрономії, геології, хімії, вивчав багато розділів фізики, особливо теорії світла і звуку. Його думка була основоположною при вивченні музичної акустики. Дж.К.Діген спроєктував військовий передзвін на 440 герців, який використовувався для пропагандистських новин під час Другої світової війни.

Так само, незадовго до Другої світової війни, 1936 року, міністр нацистського руху і таємний лідер в управлінні масами П.Й.Геббельс переглянув стандарт на 440 герців. Частоту, яка найсильніше впливає на мозок людини й може бути використана для управління великою кількістю людей і пропагандою нацизму. Це пояснювалося тим, що якщо позбавити людський організм природного налаштування, і підняти натуральний тон трохи вище, то мозок буде регулярно отримувати роздратування. Крім того, люди перестануть розвиватися, з’явиться безліч психічних відхилень, людина почне закриватися в собі, і нею стане набагато легше керувати. Це стало основною причиною, через яку нацисти прийняли нову частоту ноти “Ля”.

Близько 1940 р. влада США запровадила настрій у 440 Гц у всьому світі, і, нарешті, 1953 року він став ISO 16-стандартом. Заміна частоти 432 Гц на 440 Гц пояснюється Культом музичного контролю: війною Фонду Рокфеллера з контролю свідомості шляхом заміни і накладення частоти 440 Гц замість стандартного налаштування.

440 Гц є неприродним стандартом налаштування, і музика в частоті 440 Гц конфліктує з енергетичними центрами людини. Музична індустрія використовує введення цієї частоти для впливу на населення, щоб домогтися більшої агресії, психо-соціальної ажитації та емоційного дистресу, що призводить людей до фізичних хвороб. Така музика також може генерувати нездорові ефекти або антигромадську поведінку, розлад у свідомості людини.

Наука Кіматика (що вивчає візуалізацію звуку та вібрації) доводить, що частота та вібрація є майстер-ключами та організаційною основою для створення всієї матерії та життя на цій планеті. Коли звукові хвилі рухаються на фізичному носії (пісок, повітря, вода тощо), частота хвиль має безпосереднє відношення до формування структур, що створюються звуковими хвилями, коли вони проходять через певне середовище, таке, як, наприклад, людське тіло, що складається на понад 70% води!

Порівняння частот можна бачити на картинці.

Спецоперація зі зміни класичної частоти 432 на 440

Що ми знаємо про ноту “Ля” 432 герц? Думаю, не так багато, адже відтоді, як “Міжнародна Організація зі Стандартизації (ISO)” ухвалила лад “Ля” 440 герців, як основний — концертний, минуло вже 58 років. Лад у 432 герц уже ніхто не грає.

Так само, незадовго до Другої світової війни, 1936 року, міністр нацистського руху і таємний лідер в управлінні масами П.Й.Геббельс переглянув стандарт на 440 герців. Частоту, яка найсильніше впливає на мозок людини й може бути використана для управління великою кількістю людей і пропагандою нацизму. Це пояснювалося тим, що якщо позбавити людський організм природного налаштування, і підняти натуральний тон трохи вище, то мозок буде регулярно отримувати роздратування. Крім того, люди перестануть розвиватися, з’явиться безліч психічних відхилень, людина почне закриватися в собі, і нею стане набагато легше керувати. Це стало основною причиною, через яку нацисти прийняли нову частоту ноти “Ля”.

Музиканти, які виконують твори епохи бароко, віддають перевагу “Ля” – 415 герців, яка найчастіше використовувалася до епохи класицизму. Сучасні музиканти частіше використовують 440-442 герц, а іноді й вище, як найбільш звичний і зручний лад.

Але довгий період у музичній історії використовувалася саме нота “Ля” частотою – 432 герц.

Навіть після ухвалення стандарту, 1953 року, 23 тисячі музикантів із Франції провели референдум на підтримку “Вердіївського” ладу 432 герц, але їх ввічливо проігнорували.

Звідки з’явилася “Ля” 440 герців, і чому саме вона замінила аналогічну ноту 432 герц, що так довго проіснувала?

Лад 432 існував ще в стародавній Греції, починаючи від Платона, Гіппократа, Арістотеля, Піфагора та ін. великих мислителів і філософів античності, які, як відомо, володіли неоціненними знаннями про цілющу дію музики на людину і виліковували багатьох людей саме силою музики!

З якої ноти починається класичний звукоряд? З ноти “до”, чи не так!? Так от, нота “до” в цьому ладу дорівнюватиме 512 герців, на октаву нижче 256 герців, ще нижче – 128-64-32-16-8-4-2-1. Тобто найнижча нота дорівнюватиме одній вібрації на секунду, відповідно це і є перша нота звукоряду!

Найвеличніший скрипковий майстер усіх часів — Антоніо Страдіварі (секрет майстерності створення інструментів якого не розкрито й досі), створював свої шедеври саме в налаштуванні 432 герц!

Звучання 432 набагато спокійніше, тепліше і ближче. Його відчуваєш усім серцем.

Код Платона або чому неможливо приховати таємниці божественної частоти 432

Попри контроль, встановлений ілюмінатами з часів Гельмгольца і нациста Геббельса, заміною частоти 432 на 440, музиканти продовжують грати в незалежній обстановці на частоті 432. Тому що йде зменшення розтягування по струнах, барабанщик таким чином послаблює трохи шкіру барабана, клавішнику легше налаштуватися на контроль.

Геббельс знав, що частота 432 має досконалий гармонійний баланс. Це єдина частота, яка викликає Піфагорійську музичну спіраль, що містить у собі знаменитий і нерозгаданий КОД ПЛАТОНА.

Щоправда, нещодавно американський математик та історик науки Джей Кеннеді, який працює в Манчестерському університеті у Великій Британії, оголосив, що зламав таємний код, прихований у творах давньогрецького філософа Платона. Як стверджує Кеннеді, Платон поділяв піфагорійські уявлення про музику сфер — нечутну музичну гармонію світобудови — і свої твори будував за законами музичної гармонії.

“Один із найзнаменитіших платонівських діалогів, “Держава”, поділено на дванадцять частин, за кількістю звуків у хроматичній музичній гамі, уявлення про яку мали стародавні греки. Причому на кожен стик припадають фрази, що так чи інакше стосуються музики або звуків”, – заявив дослідник.

Що собою являють стародавні частоти сольфеджіо? Ці оригінальні звукові частоти використовуються в стародавніх григоріанських піснеспівах, наприклад таких як великий гімн Св. Іоанна Хрестителя. Багато з них, як стверджує церковна влада, було втрачено багато століть тому.

Ці потужні частоти були виявлені доктором Джозефом Пулео. Це описано в книзі “Цілющі коди для біологічного апокаліпсиса” доктора Леонарда Горовіца.

Ось вони:

До – 396 Гц — Звільнення від почуття провини й страху

Ре – 417 Гц — Нейтралізація ситуацій і сприяння змінам

Мі – 528 Гц — Трансформація і чудеса (відновлення ДНК)

Фа – 639 Гц — Підключення та стосунки

SOL – 741 Гц — Пробудження Інтуїції

Ля – 852 Гц — Повернення до духовного порядку

Частота 432 виходить цікавим чином 700 : PHI = 432.624

Або ось 24 години x 60 хвилин x 60 секунд = 864 | 000

864 / 2 = 432

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *