Чому жінка — це відображення рис чоловіка

Найпростіший спосіб зрозуміти чоловіка – подивитися на його жінку. На жінку, яку він вибрав, якої досяг і з якою живе. Все інше не важливо, важлива жінка, яка поряд із чоловіком.

Сильна, вольова, доглянута жінка — отже, чоловік чогось вартий і має самоповагу. Він багато чого досягне в житті. Головний приз він уже одержав. Він зміг домогтися кохання такої жінки.

Вірна і домовита жінка, для якої важливі сімейні цінності, допоможе досягти багатства. І чоловік теж бачить зміст своєї діяльності у примноженні ресурсу.

Розумна жінка — отже, розумний і чоловік. Разом вони можуть реалізувати найскладніші плани та створити щось велике.

Великодушна і добра жінка — ці якості є й у чоловіка, він їх розвиватиме, навіть якщо допоки не дуже помітний його розум. Хоча вибір він зробив дуже розумний!

Щаслива та вільна, сильна та розумна, вірна жінка – супутниця чоловіка-переможця. Навіть якщо він почав свій життєвий шлях так собі, з бідності та помилок.

Жінка — це досягнення та нагорода, якої досяг чоловік, це його рівень. Його душа відбивається у його дамі серця.

Жінка – дорогоцінна нагорода переможця, його вибір, його тріумф. Що насправді являє собою чоловік і що він про себе думає — це легко зрозуміти, придивившись до його дами. У ній — відображення серця та душі чоловіка. Його рівень та його думка про себе…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *