Мудрі люди не мстять — карма сама зробить усю брудну роботу

“Слабкі люди мстять. Сильні люди прощають. Розумні люди ігнорують”, – Альберт Ейнштейн.

 Дана публікація навіяна недоброю справою, яку зробив один мій добрий знайомий, керівник солідної громадської організації, історик за освітою і, кажуть, ще й дипломом адвоката. Яка недобра справа? Найближчим часом буду мати можливість все розказати, з фактами, документами тощо.

Це буде не помста, а, просто, розповідь про шахрайські справи однієї людини, яку я ще зовсім недавно вважав своїм другом.

У нашому житті нічого не відбувається просто так. По-справжньому сильні особистості прекрасно розуміють, що все повертається бумерангом. Не потрібно наповнювати себе негативом і вже тим паче переспрямовувати його на когось. Карма сама зробить усю роботу — рано чи пізно.

“Слабкі люди мстять. Сильні люди прощають. Розумні люди ігнорують”, – Альберт Ейнштейн.

Не варто виношувати всередині себе витончений план помсти, бо ви зробите гірше тільки собі. Зло повертається до того, хто його породжує.

Карма сама наздожене вашого кривдника. І це принесе куди більше задоволення, ніж помста.

Кожну людину оточує певна енергія. Отже, що більше негативу ви привносите у своє життя, то більша ймовірність, що це знову повториться. Але подивімось на це з іншого боку. Якщо вам під силу проігнорувати біль, то кривдник застрягне у власній же злості. Карма змусить його страждати ще більше без чийогось втручання.

Хоч би як ви витончувалися у своїй помсті, виношуючи підступний план, карма більш прямолінійна і точна.

Кармі не потрібно ховатися і чекати. Вона повернеться до кривдника з повною силою, змушуючи його страждати ще більше.

І звичайно ж, це принесе вам більше задоволення. Мало того, що вам не довелося опускатися до підступності, так ще й кривдник сам змусив долю покарати його. Це звучить трохи дивно, але це справді працює. Розумні люди не бруднять руки, тим більше заради помсти.

Що може бути приємнішим, коли сам всесвіт карає людину за її погані вчинки?

Не потрібно бруднити руки. Карма зробить усю брудну роботу за вас.

Помста — це останнє, заради чого варто було б бруднити руки. Так, бувають ситуації, коли все це можна провернути цілком законно і в цьому немає нічого поганого. Але ми говоримо про інші ситуації.

Пам’ятайте, що у кожної дії є наслідки. І за них доведеться платити. З іншого боку, карма не вимагатиме від вас будь-якої плати.

Люди, які творять зло навколо себе і перенаправляють його на інших, рано чи пізно отримають по заслугах. Це замкнуте коло, з якого їм уже не вибратися. У вас же є вибір. Тому йдіть уперед і не озирайтеся на минуле. Приділіть увагу власному життю, ніж помсті кривднику.

Відомий музикант Едді Веддер говорив, що найкраща помста — це жити далі й досягати поставлених цілей. Навіть Френк Сінатра вважав, що немає кращої помсти, ніж досягнення величезного успіху.

Як бачите, багато відомих особистостей дотримувалися цих простих правил. І вони мають рацію. Найкращий спосіб для помсти — це рухатися далі, досягати успіху і не звертати уваги на кривдників. На відміну від них, у вас є шанс дихати на повні груди і втілювати свої мрії.

Продовжуйте старанно працювати, щоб домогтися бажаного. Ставте перед собою нові цілі. І тоді всі ваші кривдники залишатимуться здивованими й ще більше наповнюватимуться злістю. Це і є найправильніша помста, яку ви можете здійснити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *