Путін не поїде в ПАР на саміт БРІКС — адміністрація південноафриканського президента

А могли б дати йому гарантії, потім заарештувати та судити на Трибуналі. І війна закінчилася б. І зло було б покарано.

Хіба злочинців не ловлять усіма можливими способами? Чи не виманюють їх, не влаштовують їм засідки, не намагаються зупинити якнайшвидше, щоб злочинець не накоїв ще більше зла?

Чи для цього треба, наприклад, підірвати пару хмарочосів у серці країни, яка назвала себе «світовим жандармом»? А якщо житлові будинки стираються тисячами з землі десь там далеко-далеко, то можна сильно і не напружуватися?

Ех, а от якби ще той же Хусейн вів хороший бізнес у Штатах та Європі, нормально б так спонсорував європейський та американський істеблішмент, то, можливо, і жив би в шоколаді досі. Мабуть, Саддам був якийсь неправильний маніяк, давав мало грошей, тож вторгнення до Кувейту так просто «світовий жандарм» вирішив не залишати.

Путін врахував урок своїх попередників. Гроші вирішують все, подумав він. І подумав правильно.

Та про який трибунал ми ведемо мову? Вже післязавтра (умовно) буде 2 роки війни, а жодного Трибуналу немає у природі взагалі.

Немає жодного бажання, щоб Україна здобула перемогу, а росія зазнала поразки. Є непереборне бажання вичавити з цього публічного катування українського народу максимум вигоди. Як з одного, так і з іншого боку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *