Наскільки слабка армія Китаю

З досвіду з речами, зробленими в Китаї, можна припустити, що їхні ракети здебільшого будуть несправні, а їхні знаряддя, ймовірно, зламаються навпіл.

Пам’ятаєте, як корейський автовиробник Hyundai був змушений був піти з ринку США, бо якість їхніх автомобілів була поганою. Насправді тоді всі вважали корейські продукти дешевими. Що ж, вони повернулися, і через кілька десятиліть вони вже №3 у США.

Так само Китай має репутацію виробника дешевих дрібничок, які ламаються після кількох використань. Не можна сказати, що ця репутація незаслужена, але це все більш застарілий погляд на артефакт дешевого низькоякісного виробництва, яке раніше виробляв Китай.

Річ у тім, що СЬОГОДНІ це зроблено в Китаї:


Як це.


Отже, якщо Китай зміг створити ракету, яка відправила посадковий модуль на Марс, і побудувати мережу високошвидкісних залізниць протяжністю 42 000 км, в якій не було великих аварій з 2011 року (порівняти з Росією, яка будує малошвидкісні залізниці з німецькими вагонами), і побудувати найбільший контейнеровоз у світі для Evergreen Marine, то ситуація змінилася.
Питання вже не в тому, чи може Китай виробляти високоякісну військову техніку, а в тому, наскільки хороші його військові закупівлі та які характеристики цієї техніки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *