Головнокомандувач ЗСУ озвучив категоричну заяву під час розмови з американським генералом

За словами Головкому Збройних Сил України, українські військові контролюють ситуацію на фронті та продовжують наступальні дії.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний провів телефонну розмову з головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі.

Він поінформував свого американського колегу про оперативні обставини та першочергові потреби Сил оборони.

Залужний підкреслив, що Україна за жодних умов не зупиниться на шляху звільнення своїх територій і не прийме жодних компромісних рішень. Наша ціль – звільнити всю українську землю від російської окупації. Ми не зупинимося на цьому шляху ні за яких умов”, – наголосив Залужний. Він додав, що українські захисники не ухвалять домовленості чи компроміси з російськими окупантами.

Умова для переговорів одна: росія має залишити всі захоплені території», – йдеться у повідомленні головнокомандувача. За словами Головкому Збройних Сил України, українські військові контролюють ситуацію на фронті та продовжують наступальні дії.

Наразі Сили оборони Херсонського напряму проводять стабілізаційні дії та зміцнюють нові рубежі оборони.

Нагадаємо, 11 листопада Сили оборони України зайшли до міста Херсона. Головне управління розвідки повідомило, що місто переходить під контроль української влади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *