Сьогоднішня Росія – це недієздатна держава

Війна не затягнеться надовго не лише тому, що українська армія вміє воювати та має необмежені постачання озброєння, а, тому що Росія – це недієздатна держава.

Уявіть собі державу, яка нічого не може виробляти сама. Де все або закуповується, або створюється на імпортному обладнанні.

Країна, яка не може сама виготовити аркуш білого паперу та хоча б один цвях.

Країна, де величезна кількість людей живе без каналізації та без газу.

Не йдеться про десятиліття за залізним парканом з колючим дротом. Йдеться про місяці або максимум кілька років шаленого терору, репресій, абсурдних законів і картковий будиночок розсиплеться, повалиться в тартарари.

Техногенні катастрофи будуть йти одна за одною. Обладнання зношене, запчастин немає і не передбачається, все розкрадено, повсюдна профнепридатність, фахівців вже майже не залишилося.

Мільйони людей залишаться без роботи. Вже їхній рахунок йде на сотні тисяч.

90-ті, за порятунок яких твердолобі телеглядачі цілують путіну підошви, будуть вважатися  раєм.

Країна показала свою катастрофічну безплідність. Крім людоїдських замислів та отруйної брехні, вона нічого вже не народжує.

Така країна просто за визначенням не може вести роками повномасштабну, загарбницьку війну.

Є такий вираз – затишшя перед бурею. Так ось – обвалиться все раптово. Зараз шви рвуться та тріщать. Остання ниточка обірветься раптово.

І тоді армія безробітних, армія голодних, армія жебраків, армія осиротілих, армія безправних перетвориться на безглузду і нещадну стихію, яка зубами вирве з землі бункер разом із вертухаєм, що тремтить у ньому, і зжере його, не подавившись.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *