У Європі почали випускати “Vodka Zelensky”. Прибуток віддадуть українцям

У Швейцарії почали виготовляти горілку, названу на честь президента України Володимира Зеленського. Бренд був заснований групою людей для допомоги нашій державі та українцям. При цьому весь прибуток компанія пожертвує на підтримку громадян нашої країни й відновлення міст.

Горілку можна буде купити у 3 країнах Європи – Швейцарії, Німеччині та Великобританії. Про це повідомляється на сайті vodkazelensky.com.

“Горілка “Зеленський” була заснована групою миролюбних людей для допомоги Україні та українцям. 100% нашого прибутку ми жертвуємо на підтримку українців та допомогу у відновленні країни. #DrinkForPeace – це кампанія з інформування та збору коштів для допомоги у відновленні України”, – йдеться у повідомленні.

Так, пляшка “Зеленського” 0,5 л коштуватиме 40 швейцарських франків (або 1260 грн). Платформа наразі створюється, засновники запрошують решту компаній з виробництва напоїв по всьому світу підтримати їх.

На початку березня в Чехії почали продавати подушки із зображенням Зеленського. Їхня ціна – 570 крон (понад 730 грн). Такий товар з’явився в інтернет-магазині TNBK. Усі кошти, отримані з продажу, підуть на допомогу українцям, які постраждали внаслідок російських ударів та бомбардувань.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *