Відбулось засідання Мукачівського міськвиконкому: зміна платних послуг за відвідування замку “Паланок”, матеріальна допомога (відео)

На черговому засіданні виконкому депутати проголосували за низку важливих рішень. Надання 886 тисяч гривень матеріальної допомоги тридцяти жителям Мукачівської громади – одне з них. Також проголосували за зниження вартості платних послуг, які надають у Мукачівській ЦРЛ


Платні послуги в Паланку, благоустрій та збереження історичного вигляду фасадів. На порядку денному – 26 важливих питань. У Мукачеві обговорили важливе під час черговОГО засідання виконкому. Зокрема, схвалили зміни до програми благоустрою території Мукачівської міської територіальної громади на 2020-2022 рік. Також проголосували за зниження вартості платних послуг, які надають у Мукачівській ЦРЛ задля запобігання поширенню COVID-19.

86 тисяч гривень матеріальної допомоги отримають тридцять жителів Мукачівської громади. Ці кошти спрямують на дороговартісне лікування жителів громади у рамках Програми додаткового соціально-медичного захисту. Також у Мукачеві відновлюватимуть фасади в історичному центрі міста. На реалізацію програми спрямують 21 мільйон гривень, з них 30% – з міського бюджету, 70% – сплатять власники будівель.

Мукачево, виконком, рішення міськрада, історичний музей, платні послуги

Затвердили рішення стосовно переліку розцінок платних послуг, які надаватимуть у ДЮСШ. Зокрема, за користування басейном, ігрового залу, трав’яного футбольного поля, стадіону та іншого.

Мукачево, виконком, рішення міськрада, історичний музей, платні послуги

Члени виконкому затвердили також перелік і вартість платних послуг Мукачівського історичного музею. З 1 липня вартість вхідного квитка становитиме: 100 гривень для дорослих, 50 гривень для дітей шкільного віку. Для окремих категорій розробили «пільговий» вхідний квиток.

Детальніше, спостерігайте у нашому сюжеті:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *