CryptoTab Browser – це, на сьогоднішній день, напевно, один з простих і кращих варіантів заробітку в інтернеті

В публікаціях “Біткоїн для чайників: про найскладнішу валюту простою мовою” та Біткоїни: що це таке – пояснюємо простими словами і допомагаємо заробити без жодного ризику”  ми доступно розказали про нову криптовалюту. Сьогодні ми покажемо, як можна вже сьогодні починати заробляти біткоїни, нічим не ризикуючи, тільки займаючись своєю справою за комп’ютером або планшетом, чи мобільним телефоном.

Заробіток на Майнінгу біткоїнів у 2021 році.
Тут все дуже просто Детальніше на сайті >>> http://fins.in.ua/cripto.html

Встановлюєте цей браузер всюди де тільки можете. На всіх комп’ютерах, на всіх телефонах.

Потужність Майнінгу раджу ставити на 70-80%.

Результат: у людей, у яких є парочка більш-менш потужних комп’ютерів дохід доходить до 30 доларів в місяць. Що досить непогано.

Раджу залучити рефералів. Тоді ви будете отримувати відсоток від їх доходу і зможете вийти на 200-300 доларів в місяць.

Ну і найголовніше – не забуваємо щодня включати Майнінг. Включили комп’ютер і відразу відкривайте CryptoTab. Сам він не відкриється.

Майнінг-мережу – кращий спосіб збільшити ваш дохід

Як це працює?
Все досить просто і зрозуміло: ви отримуєте персональне посилання і пропонуєте людям завантажити CryptoTab Browser. Ті, хто перейшов по посиланню і почав використовувати браузер, стають вашими рефералами: ви будете отримувати відсоток від криптовалюти, яку вони видобувають. Більш того: кожен користувач, якого залучили ваші реферали, буде вважатися учасником вашої мережі. З рефералів другого, третього і наступних рівнів ви будете отримувати менший відсоток – але їх буде набагато більше. Ваша Майнінг-мережа може містити в собі  до 10 рівнів.

Отже, персональне посилання (реферальне посилання), натискаючи на яке мишкою, ви завантажуєте CryptoTab Browser і починаєте заробляти біткоїни.

                https://cryptotabbrowser.com/22199853

Сміливіше і вперед. Ризику ніякого. Тільки сумлінна праця на названому броузері! В перед, пані  і панове!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *