Офіс Президента готує заміну голови Закарпатської облдержадміністрації?

Як повідомляє портал  Mukachevo.net, за інформацією джерела в Уряді, наразі спецперевірку проходить Анатолій Полосков, директор в Chateau Chizay – Шато Чизай, якого, до речі, раніше планували призначити на цю посаду. Але тоді обрали Ігора Бондаренка.

Тепер черга дійшла і до іншого претендента. Саме його планують призначити наступником Олексія Петрова.

Така майбутня зміна пов’язана з двома факторами: провалені вибори в області, а також звільнення Сергія Трофімова, який і робив призначення по регіонах.

Вже за наявною традицією, офіс Президента вичищає кадри звільненого чиновника, як це відбувалося після звільнення попереднього очільника ОП Андрія Богдана.

Нагадаємо, з 23 квітня Зеленський призначив  Олексія Петрова головою Закарпатської облдержадміністрації.

Іншим можливим, але менш ймовірним, кандидатом на посаду очільника Закарпатської області розглядають Мирослава Білецького – Директора товариства з обмеженою відповідальністю “Карпатські золоті горішки”. Член новоствореної політпартії області “Рідне Закарпаття”. Від партії до обласної ради пройшло 12 депутатів, серед яких і Мирослав Білецький.

Зазначається, Мирослав Золтанович набрав найбільшу кількість голосів (6668) на цьогорічних місцевих виборах.

Також відомо, що саме кандидатуру Мирослава Білецького підтримують чотири народні депутати від Закарпаття, які мають відношення до політсили «Рідне Закарпаття».

Є велика ймовірність того, що рішення про зміну голови ОДА може бути прийнято вже цієї середи, 25 листопада, на засіданні Кабінету міністрів України.

******************

Без коментарів

Коли відчуваєш різноманіття і багатство ароматів молодого Розе з сорту Блаунфренкіш, коли торкаєшся до свіжості його смаку, то забуваєш про те, яким непростим був і є 2020 рік.

Кожен з нас має право і навіть повинен бодай на декілька хвилин відвернутися від буденності й відпочити — найкраще це робити з келихом молодого рожевого закарпатського дива, створеного командою Chateau Chizay – Шато Чизай з винограду, який ми плекаємо біля с.Мідяниця Кам’янська ОТГ, що на Іршавщині (але вже в Берегівському районі.
Закарпатське молоде ROSÉ BLAUFRANKISCH 2020 – одне з найкращих рожевих вин Європи 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *