Життя на Землі штучного походження. Нас створили. Нові докази, з якими важко сперечатися!

Зовсім недавно Ілон Маск заявляв, що з нами, людством, не все так просто. Що ми є якимось відхиленням від космічної норми. Він навіть натякав, що ми живемо в комп’ютерній симуляції… Все набагато дивніше.

Усі чули теорію про те, що життя на Землю було занесене з космосу. І всі звикли сміятися над подібними теоріями, аж надто нереалістичною виглядає картина, що необхідні для появи органіки хімічні сполуки принесли астероїди. І вже тим більше здається неймовірною теорія про інопланетне походження людини. Мовляв, нас створили інопланетяни.

Але й у подібної теорії є право на існування. І сьогодні я спробую вас у цьому переконати.

Місяць — штучний супутник Землі

Ви знали, що на Місяці немає кратерів глибше трьох кілометрів? Тобто набагато дрібніших — повно. Але цифра в три км начебто чарівна. причому, незалежно від діаметра кратера. Тобто, удар міг бути надсильним, але 3 кілометри ми подолати не змогли.

Жизнь на Земле искусственного происхождения. Нас создали. Новые доказательства, с которыми трудно спорить!

І відразу факт номер два – Lunar Excursion Module, місячний модуль, що залишився на поверхні після місії “Аполлон”, коли астронавти висаджувалися на Місяць, провокує постійні місяцетруси. Тобто поверхня під модулем поводиться нестабільно. Чому? Ми не знаємо.

І третій факт — реверберація. за легендою, прибуваючи на поверхні, одна з місій упустила кабіну злітного модуля на поверхню супутника. Це спричинило тривалу реверберацію, гул, зафіксований приладами. Це зацікавило дослідників і заради експерименту ті вдарили по Місяцю одним із відпрацьованих ступенів ракети Сатурн-5. Прилади фіксували реверберацію протягом п’яти годин.

Схоже, що місяць має величезні внутрішні порожнечі або взагалі порожнину, покриту зверху надміцною захисною оболонкою, яка розташовується на глибині трьох кілометрів від поверхні. Цю версію побічно підтверджують і такі факти: Місяць має щільність, нижчу за Земну на 60%. Місяць має гравітаційні аномалії. Так, тяжіння під “місячними морями” вище, ніж на решті поверхні. І це не вигадки автора. Кожен факт перевіряється.

Дивацтва Сонячної системи

У 2010 році було відкрито систему Кеплер-33, Сузір’я лебедя. У 2012 навколо зірки виявлено планети. Що дивно — всі планети обертаються досить близько до зірки, буквально в межах орбіти Меркурія, якщо порівнювати з нашою Сонячною системою. По-друге, планети вишикувалися в ряд за розміром/масою. Від найбільшої до найлегшої.

Учені було вирішили, що це аномалія. Адже в нашій системі планети розкидані хаотично. Але ні. З’являлися все нові й нові відкриття, спостерігалися інші системи. І тут стало очевидним, що аномалією є НАША система.

Причому, кожна з планет нашої системи якимось чином “налаштована” на взаємодію із Землею. Ви всі прекрасно знаєте, що ми постійно спостерігаємо тільки один бік Місяця. А ось тепер новина — Меркурій завжди раз на 116 днів встає в єдину лінію між Сонцем і Землею, і в цей момент завжди повернутий до нас одним боком. Так і Венера, яка наближається до Землі раз на 584, завжди повернута до нас одним боком. Юпітер же просто не повинен був утворитися.

Япет — один із найдивніших місяців Сатурна

Подейкують, що супутник може мати штучне походження. І в таких розмовах немає нічого дивного, як ми вже з’ясували. У Сонячній системі достатньо подібних підозрілих об’єктів. Але ось чим цікавий Япет – так це його формою і кольором.

Так от. Космічне тіло має дивовижне забарвлення — його передня півкуля чорна “як вугілля”, а задня біла “як сніг”. Світловідбивна здатність півкуль відрізняється в 10 разів. Контрастні території мають чітку межу.

Жизнь на Земле искусственного происхождения. Нас создали. Новые доказательства, с которыми трудно спорить!

Стіна Япета – кільцевий гірський хребет, що оперізує екватор небесного тіла. Іншої подібної картини немає в нашій системі. І, чесно кажучи, виглядає досить підозріло. Де ж ми могли бачити подібне?

Сфери з Клерксдорпа

Ці невеликі сфери діаметром від 1 до 10 сантиметрів були знайдені в одній з пірофілітових шахт ПАР, недалеко від містечка Оттосдал у Західному Трансваалі.

Сфери стали об’єктом пильної уваги, хоча офіційна наука і відхрещується від сфер, схоже, що вони є об’єктами штучного походження, віком близько трьох мільярдів років.

Якби нашу Землю “засівали” якимось “насінням життя”, то воно виглядало б саме так. Існує два види сфер — червоні монолітні, білі з внутрішньою порожнечею, заповненою губчастою структурою, яка при контакті з повітрям швидко перетворюється на пил. Обидва види сфер мають дуже тверду оболонку з незвичайного металу, що відрізняється тільки кольором — білий для порожнистих і червоний для щільних. По екватору кожної зі сфер проходять зарубки. приблизно те ж саме ми бачили на Япеті. Просто подивіться на фотографії.

Жизнь на Земле искусственного происхождения. Нас создали. Новые доказательства, с которыми трудно спорить!

На користь штучного походження сфер говорить той факт, що їх вивчали в Каліфорнійському Космічному інституті. Професор Джон Пітерсбург в одному з листів, який розміщено в музеї, розповів, що сфера напрочуд добре збалансована. Настільки, що перевищує межу вимірювальної здатності техніки інституту.

З об’єктивних причин виготовити сфери на Землі три мільярди років тому було просто нікому й ніде. Молода планета поки що була повністю вкрита водою.

Таємниця назви планетоїда

До речі, смішно сказати, але ховають-то все на найвиднішому місці. Ви ж знаєте, що супутники Сатурна названі на честь різних Титанів? Так ось, Япет не став винятком. Син Урана і Геї, чоловік океаніди Клементи, так само був і батьком того самого Прометея, який, пожертвувавши собою, дарував людям знання (вогонь). Сам же Япет є символом смертності та тривалості життя смертних

Такі справи. Дуже ймовірно, що ми з вами є продуктом своєрідної космічної селекції, розпочатої трохи більше ніж три мільярди років тому якимись істотами, у чиїх силах було пересувати зірки та планети. Тут не варто говорити про якісь космічні бази “предтеч” у системі. Ці істоти вже тоді були настільки розвиненими, що жодних баз просто не потребували. Можливо, вони й зараз спостерігають за нами звідкись із їхнього власного виміру…

Джерело

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

 Для допомоги ЗСУ.

 РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *