Вольф Мессінг називав особливими ці три знаки Зодіаку

Що ж цей чарівник напророкував трьом знакам Зодіаку, які він виділив особливою міткою?

Вольф Мессінг — особистість легендарна. Настільки легендарна і так до кінця ніким і не зрозуміла, що навіть в епоху сталінських репресій вийшов з води практично сухим.

У Мессінга було багато талантів, непідвладних простому смертному. І крім усього іншого, він захоплювався астрологією і передбаченням. І ось що цей чарівник напророкував трьом знакам Зодіаку, які він виділив особливою міткою.

Терези

Мессінг називав Терези знаком суперечностей За словами чарівника, в ньому примудряються уживатися символи рівноправності й тяги до одноосібного лідерства, бажання допомогти ближньому і себелюбство.

Нерідко егоїст у Терезах перемагає почуття ліктя. Як вважав Мессінг, у досягненні своїх цілей представники цього знака Зодіаку здатні маніпулювати людьми, і навіть робити їм зло.

Чому Терези бувають такими різними? Мессінг говорив, що у шахраїв, народжених під знаком Терезів, була погана карта в гороскопі. А ті, що народжуються під гармонійною зіркою, стають спокійними й добрими людьми, які ніколи не роблять людям поганого. Але і в тих, і в інших дуже сильно розвинене почуття інтуїції та передбачення ситуації.

Овен

Мессінг вважав, що Овни йдуть до мети за допомогою свого неймовірного темпераменту, який мало кому вдається приборкати. А ще їм властиво одягати на себе маску, і видавати не за того, ким вони є насправді.

Пустити пилюку в очі вони можуть легко, так само як і привернути до себе зовсім незнайомих людей. Адже Мессінг був переконаний, що Овни в зодіакальному сузір’ї — найкращі оратори та відмінні керівники. Їм властиво прагнути до лідерства, випромінюючи божевільну енергетику, яка нерідко передається навіть на великих відстанях.

Водолій

Про Водолія провидець говорив, що це один із найскладніших, багатогранних і маловивчених знаків Зодіаку. Мессінг припускав, що під цим знаком на світ може з’явитися чимало знаменитих і талановитих особистостей. А все тому, що Водолії бачать світ не зовсім так, як більшість землян.

Вони здатні розгледіти красиві речі навіть у звичайнісіньких на вигляд дрібницях. При цьому Водолії завжди випромінюють позитив, і готові поділитися ним з іншими. З цієї причини енергетичні вампіри з великим задоволенням шукають спілкування з ними.

Джерело

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

 Для допомоги ЗСУ.

 РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *