Що відштовхує чоловіків у жінках

Ви хочете мати успіх у чоловіків або просто їм подобатися? Тоді позбудьтеся перелічених нижче звичок у поведінці.

Якщо узагальнити деякі результати досліджень із гендерної психології, то можна накидати список низки поведінкових моментів у жінок, які здатні вбити й почуття, і потяг до них у чоловіків. Коротше, йдеться про список “якою бути не треба” жінці, якщо вона хоче подобатися чоловікам або хоче зберігати любов і потяг до себе свого чоловіка. Перелічені нижче поведінкові особливості, якщо вони є у жінки, здатні вбити й почуття, і потяг до нього майже у будь-якого чоловіка.

Список “Якою бути не треба”

1) Неохайність і неохайність. Більшість чоловіків відчувають почуття відрази до неохайних і неохайних жінок. Найбільше чоловіків відштовхують нечищені зуби у жінок (які завжди видно під час розмови). І навпаки, про жінку, яка в усьому охайна й акуратна, кажуть, що вона “добре стежить за собою”, і тільки одного цього дуже багатьом чоловікам цілком вистачає, щоб вони наполовину закохалися в неї.

2) Зловживання косметикою. Занадто велика кількість косметики або занадто яскраве “бойове розфарбування”. (З точки зору більшості чоловіків, сексуально і красиво тільки тоді, коли у жінки косметику майже не помітно, за винятком іноді помади).

3) Агресивний колір нігтів. Сильно нарощені або нафарбовані в занадто яскраві або неприродні кольори (отруйно-зелений, наприклад) нігті. Усілякі художні візерунки, картинки й стрази на нігтях у жінок відштовхнуть більшість чоловіків.

4) спідня білизна, що сильно просвічує через одяг (у чоловіків це найчастіше викликає сміх над дурістю об’єкта, а зовсім не потяг до нього).

Что в женщинах отталкивает от них мужчин

5) “Гопник-стайл”. Куріння напоказ, хвацьке розпивання пива і міцних алкогольних напоїв, гучний верескливий сміх, матюки, сидіння навпочіпки. Чоловіки кажуть про таких жінок: “Це не жінка — це “свій пацан”, не сприймаючи їх як жінок узагалі.

6) “Сміття з хати”. Гучне обговорення жінкою з іншими в присутності чоловіка (у дружній компанії або телефоном) сімейних проблем, інтимних подробиць, деталей їхніх стосунків і конфліктів. Чоловіки негативно ставляться до того, що їхні особисті стосунки жінка виставляє комусь напоказ.

7) Розмови про манатки, про купівлю чергової сукні, про новини моди. (Це краще з подружками обговорювати без свого чоловіка. Чоловіки цього не виносять, оскільки їм стає смертельно нудно).

8) Безперервна балаканина, в яку чоловік не може вставити жодного слова. (Чоловікам дуже подобається, щоб їх теж слухали, і не буде перебільшенням сказати, що чоловік майже завжди наполовину закоханий у ту жінку, яка слухає його, не перебиваючи, та із захопленою увагою).

Что в женщинах отталкивает от них мужчин

9) Істеричність. Емоційні вибухи, скандали, істерики, “розмови на підвищених тонах”, биття посуду на емоціях тощо. Ніхто не любить жити на вулкані, який може вибухнути в будь-який момент, навіть тоді, коли, як то кажуть, “ніщо не віщувало”.

10) Стиль “агресивної феміністки”. Агресія щодо чоловіків, зарозумілість щодо чоловіків, нав’язливі заяви жінки про те, що жінки кращі за чоловіків і про те, як чоловіки пригноблюють жінок тощо.

11) Татуювання. На жаль, але татуювання відштовхують більшість чоловіків. Переважній більшості чоловіків набагато більше подобаються жінки без татуювань, ніж з татуюваннями (незалежно від того, які татуювання, неважливо, наскільки сама жінка вважає якісь татушки романтичними й “няшними”).

Что в женщинах отталкивает от них мужчин

12) Пірсинг. Всупереч жіночим ілюзіям, переважна більшість чоловіків знаходять жіночий пірсинг відразливим або навіть взагалі потворністю (особливо, якщо пірсингу багато).

13) Намальовані брови. Ще одна поширена жіноча ілюзія, що жінка “супер-сексі” для чоловіків, це коли свої брови у жінки повністю видалені, а замість них щось намальовано. Жінки, наприклад, розуміють, що не варто голитися наголо, якщо хочеться подобатися чоловікам, але ось щодо брів, чомусь думають, що якщо їх замінити малюнком — це нормально.
14) Постійне перескакування з однієї теми на іншу в розмові з чоловіком. (На відміну від жінки, чоловік не може тримати в полі свідомості більше однієї теми розмови одночасно, а жіночу здатність робити це, сприймає як знущання і дурість).

15) Постійне тикання у смартфон під час спілкування з чоловіком. (Чоловіків це дратує і відштовхує, оскільки вони це сприймають як презирство до себе).

16) “Молода старенька”. Згорблена спина, стареча хода, човгання ногами під час ходьби у жінки. Це все формує в чоловіка підсвідомий образ бабусі. Якщо поза, пластика й динаміка ходьби в жінки старенька, то хоч би якою б молодою вона не була, їй не слід розраховувати на чоловічу сексуальну увагу.

17) Великий контраст із “демоверсією”. Тим, як жінка виглядає на людях, і тим, як жінка ходить удома. (На вулицю, на зустріч, на роботу — макіяж, укладене волосся, новий одяг. Вдома — абияк схоплений гумкою пучок волосся, старий одяг, що загубив вигляд, нечищені зуби тощо).

18) Пиляння. Мало хто з чоловіків здатний зберігати почуття до жінки, яка його “пиляє” то за одне, то за інше. Здавалося б, не подобається — не живи з ним, але який сенс його пиляти, адже це вб’є стосунки гарантовано. У підсумку виникає “самотність удвох”.

19) Патологічні ревнощі. З ревнивицею жити неможливо, оскільки неможливо зберегти якісь теплі почуття до того, хто тебе постійно звинувачує у зраді.

Автор Павло Євлахов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *