Едуард Тополь: Хто і що врятує євреїв

Перший погром я пережив у Полтаві 2-5 березня 1953 року. 1 березня до нас прийшов військовий комісар, приятель мого батька, дістав із кишені пляшку української горілки і наказав моїй мамі: “Сарро, давай склянки!” Випивши, він повідомив: “Я прийшов попрощатися.

У зв’язку зі справою московських лікарів-євреїв, які “збиралися отруїти Сталіна”, завтра обурений народ почне погром, a 6 березня тих, хто вціліє, занурять у поїзди й відвезуть до Сибіру на вимерзання. На станції Полтава-Південна вже стоять вантажні потяги”.

Уночі батьки, білі від жаху, забарикадували вікна і двері шафою, диваном і стільцями. Три доби я і моя сестра не ходили до школи, а тихо сиділи вдома і чекали погромників. Уранці 5 березня по всьому місту тягуче завили сирени й по радіо оголосили, що Сталін помер. Ми вийшли на вулицю. Стояв сильний мороз, снігові кучугури сяяли на сонці. На ґанку сусіднього будинку жінка скоблила дерев’яні сходинки. Ми підійшли й побачили напис коричневою фарбою: “Ж*ДИ! МИ ВАШОЮ КРОВ’Ю ДАХИ МАЗАТИ БУДЕМО!”.

“Погроми почалися на околиці міста, — сказала сусідка. – Там розграбували всі єврейські будинки й вбили єврейську дівчинку. До нас вони не встигли дійти”.

Потім ми пішли на ринок. Мама хоробро запитувала українських продавців: “Ну? Шо тепер буде з жидами?” А вони відверталися: “Та ми нічого не знаємо”…”.

Минуло 70 років. Другий у моєму житті погром стався 7 жовтня 2023 року на околиці Ізраїлю. За 94 км від мого будинку, на кордоні з сектором Газа, терористи ХАМАСу і “мирні палестинці”, які їх супроводжували, натхненно відрізали голови нашим немовлятам, ґвалтували наших доньок і розпорювали животи вагітним, розстрілювали й живцем спалювали чоловіків так само як козаки Богдана Хмельницького в 1648-му і фашисти в 1939-1945 роках. З однією, щоправда, різницею: під час українських погромів навіть у сусідній Польщі не було всенародного тріумфу, а під час Голокосту не було арабських демонстрацій на підтримку спалювання євреїв у печах Освенцима і міжнародних фондів допомоги “мирним” жителям Берліна.

Сьогодні в США проживають близько 3,45 мільйона мусульман, завтра їх буде ще більше. Де гарантія, що вони не створять PLM – Palestinian Lives Matter і наступний американський президент не поцілує їм снікерси? А Рада безпеки ООН не проголосує за “остаточне розв’язання єврейського питання”?

Як зграя акул, що відчула запах крові, пригорнулися зараз до екранів ТБ і айфонів усі антисеміти, юдофоби й вороги Ізраїлю. Вони напоготові. Якщо, не приведи. Господи, загине Ізраїль, назавтра буде беззастережно вирізано все світове єврейство, а післязавтра під ярмом ісламу крок за кроком загине цивілізація.

Людству для порятунку цивілізації потрібна зброя 22-го століття. Ізраїлю для виживання потрібна зброя 22-го століття.

Інакше як довго 8 мільйонів євреїв-ізраїльтян витримають у ворожих лещатах 1,8 мільярда мусульман?

Згідно з Forbes Israel, 267 єврейських мільярдерів спільно володіють 1.7 трильйона доларів. Я прошу їх витратити 1% цих коштів і хоча б 10% їхніх організаційних талантів на створення Проєкту “Єрусалим” – за прикладом проєкту “Мангеттен”, щоб зібрати єврейських геніїв бізнесу та науки для розробки науково-технічного способу придушення людського інстинкту до вбивства та руйнування. “Якщо араби складуть зброю, закінчаться війни”, сказала мудра Голда Меїр, а Мартін Лютер Кінг додав: “Світ повинен бачити, що Ізраїль повинен жити й має право на життя. Це один із найбільших форпостів демократії у світі”.

Сьогодні всі антисеміти та бойовики ісламу та джихаду користуються айфонами, соціальними мережами, Інтернетом і компами, і, отже, досяжні за цими засобами зв’язку. Отже, єврейські мізки мають придумати інтернет-вакцину від антисемітизму або торсіонні гармати придушення людської агресії, за допомогою яких Ізраїль отримає мирних сусідів.

O, я не сумніваюся, що хтось назве мене порожнім прожектером, а хтось покрутить пальцем біля скроні й відійде вбік. Туди їм і дорога. Це вони крутили пальцем біля скроні на ідеї Герцля, Едісона, Тесли, Стівена Джобса, Ілона Маска і ще тисяч мрійників.  Але я не претендую на лаври винахідника. Уся медицина 22-го століття буде побудована на торсіонних хвилях. Якщо у 21-му столітті китайці змогли створити коронавірус Ковід-19, що пригнічує імунну систему людини, а євреї винайшли Google, WhatsApp, Facebook, Intel, кардіостимулятор тощо, то невже єврейські Нобелівські лауреати та вчені за допомогою коштів єврейських мільярдерів не здатні здійснити прорив у 22-ше століття й розробити торсіонно-інтернетний чи будь-який інший вірус, що пригнічує агресію, аби Ізраїль та ще 7 мільйонів євреїв в усьому світі змогли вижити й врятувати цивілізацію?

Сорок років тому Рональд Рейган сказав: “We are American, we can do it!”. Я закликаю хоч одного мільярдера з яйцями Фаберже сказати: “WE ARE JEWS, WE CAN DO IT!”.  Якщо ми хочемо вижити, ми повинні випереджати інші нації хоча б на століття. А інакше гріш ціна всім нашим мільярдам і геніальним мізкам, які Господь дав моїй нації в такій непропорційній усім іншим націям кількості.

Едуард Тополь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *