Ось і підходить до свого логічного завершення ще один рік

Для кожного він різний, для когось сповненим подій, а для когось спокійним і тихим; хтось придбав, а хтось, на жаль, втратив; у когось вийшло, а в когось, на жаль, розладналося. Кінець року завжди викликає в нас якесь завмирання, очікування, передчуття, що ж цього разу принесуть нам прийдешні дванадцять місяців. І хочеться мені обійняти відразу всіх, підтримати і сказати, що все буде добре, буде щастя! Попереду у нас 365 днів, а значить – 365 шансів!!! І пообіцяймо собі, що постараємося не упустити жодного(!) і, зі свого боку, зробимо все можливе, щоб промахів, розчарувань, прикрощів було якомога менше.

Я помітив, з кожним роком, що минає (адже це і наші роки, що біжать), – життя стає все ціннішим. Любіть його, любіть себе, любіть своїх близьких. Цінуйте те, що дійсно цінне і, будь ласка, не витрачайте своєї душі на порожнє. І ще, давайте будемо добрішими, цього стало катастрофічно мало. Станьмо випромінювати більше світла, більше тепла, більше позитиву і добрих посмішок. Навчімось аналізувати свої вчинки й спрямуємо свої емоції на творення, а не на руйнування. Перестанемо злитися, ненавидіти, грубіянити. Будемо більше сміятися, читати, бувати на свіжому повітрі, частіше проводити час із тими, кого любимо, і займатися тим, що подобається.

Я бажаю всім нам менше прикрощів, невдач, ніколи не здаватися, не впадати у відчай і вірити в краще. Бажаю везіння і величезного безумовного щастя, за яке не вимагатимуть плати, і нехай кожен зустріне свою людину і знайде справжнє кохання. А найголовніше, будьте здорові самі і нехай будуть здорові ваші близькі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *