Три рецепти з насінням льону, які допоможуть тим, хто хоче швидко і без мук скинути вагу

Дієтологи рекомендують під час схуднення включати в раціон насіння льону, оскільки воно має широкий перелік властивостей, які сприяють цьому процесу.
Для прискорення метаболізму
– Насіння льону вирізняється високою біологічною активністю, — розповідають дієтологи.

– Воно прискорює обмін речовин, сприяє очищенню організму від шлаків і токсинів, нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту.

Подаємо три рецепти.

Рецепт № 1. Коктейль

Змішайте за допомогою блендера одну склянку кефіру одновідсоткової жирності та чайну ложку меду. Зверху насипте одну столову ложку насіння льону.

Рекомендується вживати вранці натщесерце і за 30 хвилин до сну.

Рецепт № 2. Кисіль

Оригінальний кисіль готується за допомогою таких компонентів: неочищений овес, дрібні вівсяні пластівці, насіння льону, склянка води, сироп агави.

Візьміть 200 грамів неочищеного вівса, одну столову ложку насіння льону і 100 грамів вівсяних пластівців. Залийте цю суміш склянкою кефіру і поставте на добу в холодильник.

Потім процідіть, до рідини додайте півтора літра води й доведіть до кипіння на повільному вогні. Для того, щоб домогтися загустіння, додайте чайну ложку сиропу агави.

Рекомендується вживати за 30 хвилин до сну.

Рецепт № 3. Каша

Залийте п’ять столових ложок насіння льону двома склянками кефіру одновідсоткової жирності, залиште на добу. Потім додайте столову ложку гречаного меду і збийте за допомогою блендера. Зверху для краси та смаку можна покласти кілька свіжих ягід.

Рекомендується вживати на сніданок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *