Як кіно перетворює росіян на зомбі (відео)

Цікавий і професійний розбір сучасної російської кінопропаганди, яка перетворює росіянина в зомбі.

Ось деякі знакові коментарі до відеофільма:

«Не можу позбутися почуття сорому за обмеженість і аморальність колишніх співвітчизників, як може розумна людина “споживати” цей примітив?! Дякую, Павле, розбір, як завжди, на висоті!»

«Мій батько учасник Фінської кампанії та Вітчизняної війни 1941-45 років, інвалід війни ніколи не вважав день Перемоги святом, для нього це був день Скорботи й Пам’яті про загиблих! Про фільми про війну говорив, що це — пародія на війну, і про війну ніколи не хотів згадувати, говорив, що це пекло на землі! Випивав у тиші 3 чарки горілки — за загиблих бойових друзів і на столі завжди стояла одна наповнена чарка з горілкою і зі шматочком хліба зверху….»

«Я все зрозуміла, коли дітей одягали у військову форму, прямо костюми їм військові купували в 3 роки. Адже батьки пишалися і були щасливі одягнути дитину на 9 травня. Вони виходить не розуміли, що рано чи пізно вони по справжньому відправлять дітей на фронт.»

«Спасибі за черговий ефір Павло! Але ж можна було мирно жити, дітей народжувати, країну будувати і розвивати. А тепер у багатьох хворих головах одна війна.»

«Хочу дожити до того часу, коли побачу суд і над боброїдкою, Михалковим і над усіма іншими

Мені 30. Сподіваюся, що доживу до пост Путлерівської Росії.»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *