Маргарет Тетчер: «Без економічної свободи ніякої іншої свободи бути не може». Цитати

Ніколи не слухайте пліток на свою адресу. Бо, навіть якби ви вміли ходити по воді, то будьте певні, хто-небудь обов’язково скаже: “Дивіться, він навіть не вміє плавати”.

Слідкуйте за своїми думками — бо перетворюються вони на слова, слова на дії, а дії вже на звички. Бережіться звичок, бо вони формують ваш характер. Утихомирюйте характер — бо він стає долею. Що ми думаємо — тим стаємо.

Ніколи не здавайся і ти побачиш як здаються інші.

Потрібно добре вивчити свого ворога, тоді одного разу можна перетворити його на друга.

Багатство країни не обов’язково будується на власних природних ресурсах, воно досяжне навіть за їх повної відсутності. Найголовнішим ресурсом є людина. Державі лише потрібно створити основу для розквіту таланту людей.

Я винятково терпляча, якщо в кінцевому підсумку все вийде по-моєму.

Єдиний спосіб піднятися на вершину сходів — долати сходинку за сходинкою, по одній за раз. І в процесі цього підйому Ви раптово виявите в себе всі необхідні якості, навички та вміння, потрібні для досягнення успіху, якими Ви, начебто, ніколи не володіли.

Завжди дивись в очі! Тоді люди тебе запам’ятають.

Пристрасть до перемоги палає в кожному з нас. Воля до перемоги — питання тренування. Спосіб перемоги — питання честі.

Дім має бути центром, але не кордоном світу жінки.

Немає ніяких державних грошей, є гроші платників податків!

90% наших турбот стосується того, що ніколи не трапиться.

Ввічливість сьогодні цінується все дорожче, нахабство взагалі не має ціни.

Якщо жінка проявляє характер, про неї кажуть “шкідлива баба”. Якщо характер проявляє чоловік, про нього кажуть: “Він хороший хлопець”.

Зверніть увагу на кожен із днів, увечері якого Вас наповнює радість і задоволення. І Ви побачите, що це — не той день, коли Ви вдавалися до дозвільного неробства, а день, коли Вам багато чого потрібно було зробити, і Ви чудово впоралися з цим.

Говорити про те, що ви маєте реальну владу, все одно як говорити про те, що ви справжня леді.   Якщо це вимовлено вголос, це вже неправда.

Якщо ти налаштована тільки на те, щоб комусь подобатися, ти маєш бути готовою йти на компроміс з будь-якого приводу в будь-який час — і ти ніколи нічого не досягнеш.

Півень, можливо, добре кукурікає, але яйця все-таки несе курка.

Поразка? Я не розумію значення цього слова.

Без економічної свободи ніякої іншої свободи бути не може.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *