5 науково-фантастичних серіалів, які варто подивитися. Погляд любителя жанру

Я вже робила добірку на цю тему, але зрозуміла, що забула згадати багато дійсно гідні серіали. Тому пишу умовне продовження своєї першої такої публікації. Думаю, шанувальники жанру знайдуть, в чому можуть  переконатися самі. Зазначу, що нижче я буду відображати свій особистий погляд, не спираючись на рейтинги або будь-яку статистику переглядів.

.”>

Заради всього людства

Для всього людства

Для мене це одне з найкращих телешоу за останні роки. Перший сезон вийшов на екрани у 2019 році. Сюжет картини зав’язаний на зорі космічних перегонів, але СРСР в цій реальності не тільки відправив в космос першу людину, а й першим здійснив посадку на Місяць. Це підштовхує США до ще більш амбітних планів. Вони керуються бажанням не тільки надолужити згаяне, але й обігнати країну Рад. Дуже цікава ідея з альтернативним розвитком історії освоєння космосу людством. Якщо хтось ще не бачив серіал, однозначно рекомендую не класти його в далеку коробку і відправитися на перегляд. Я не думаю, що ви пошкодуєте про це. На цей час вже вийшов третій сезон.

IMDB Рейтинг 8.0

Модифікований вуглець

Модифікований вуглець

Думаю, багато людей вже чули про цей серіал, але я не можу його пропустити. Серіал складається з двох сезонів і розповідає про далеке майбутнє. У цій реальності люди досягли такого технічного прогресу, який дозволяє їм переміщати свою свідомість з одного тіла в інше. Що в плюсі з технологією клонування робить багатих людей практично безсмертними. Скажу відразу, що, на мій погляд, перший сезон серіалу на кілька голів вище другого. На початку сюжет серіалу обертається навколо вбивства одного багатія, який після перенесення своєї свідомості в нове тіло притягує головного героя до розслідування. Якщо хтось з якихось причин пропустив цей серіал, на мій погляд, його обов’язково варто подивитися для шанувальника жанру.

IMDB Рейтинг 7.9

Західний світ

Західний світ

«Західний світ» – це вже досить стара картина, перший сезон якої вийшов на екрани у 2016 році. Але мені довелося подивитися перший сезон буквально днями. Я скучив за цим серіалом, тому що не люблю історії про дикий Захід. Але за рекомендаціями читачів моєї останньої публікації я стала дивитися цей серіал і тепер можу сміливо рекомендувати його до перегляду. Звичайно, це не космічна тема, але реалізація ідеї досить цікава. Картина розповідає про парк розваг з андроїдами, який оформлений в стилі Дикого Заходу. Там дуже заможні клієнти можуть реалізувати свої бажання і фантазії. Щоб зацікавити таких же «скептиків», як я, додам, що серіал на момент виходу став найпопулярнішим на HBO за весь час.

IMDB Рейтинг 8.5

Світлячок

Світлячок

Давним-давно говорили тільки про серіал «Світлячок». І практично кожен шанувальник наукової фантастики дивився цей серіал. Але він вийшов ще в далекому 2002 році, тому молодша аудиторія могла просто пропустити, на мій погляд, один з шедеврів індустрії в цьому жанрі. Історія серіалу розповідає про екіпаж космічного корабля класу firefly. Надалі настали непрості часи і команда займається контрабандою, щоб прогодувати себе. На своєму шляху їм доведеться зіткнутися з безліччю труднощів і проблем, вирішуючи які, колектив стає практично сім’єю. Серіал свого часу був настільки популярний, що за його мотивами був знятий повнометражний фільм «Місія Безтурботність». Загалом, хто пропустив обов’язково подивіться, навіть через роки спецефекти й картинка в цілому виглядають дуже непогано.

IMDB Рейтинг 9.0

Темна матерія

Темна матерія

І, можливо, я закрию добірку досить непоганим серіалом під назвою «Темна матерія». Не можу сказати, що серіал заслуговує найвищих оцінок з мого боку, але він дуже хороший і з ним можна без проблем скоротати час. Сюжетна лінія розгортається на космічному кораблі, де прокидається група людей і ніхто не пам’ятає, хто вони такі. У міру розвитку ситуації головним героям доведеться розкривати свої таланти й запам’ятовувати своє призначення. На мій погляд, якщо ви бачили всі вищезгадані серії, то ви можете почати з цього. Загалом, хороший фантастичний серіал для вечірнього перегляду

IMDB Рейтинг 7.5

Ще раз нагадую, що на початку публікації є посилання на ще одну мою добірку науково-фантастичних серіалів. Там теж можна знайти цікаві картини. Діліться улюбленими серіалами в коментарях, і я дякую вам за увагу і за те, що дочитали публікацію до кінця.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *