В Києві, під головування Олексія Фазекоша, відбулося засідання правління Асоціації захисту прав правників України

16 лютого в Києві, в офісі адвокатської компанії «Клочков і партнери», відбулося чергове засідання правління  Асоціації захисту прав правників України. На якому було обговорені актуальні питання організації, яка об’єднує правників України. На засіданні правління були присутні відомі київські адвокати: Ігор Орлов, Юлія Балюк, Олександр Протас, Володимир Клочков, Дмитро Пилипенко та інші.

Голова правління Олексій Фазекош, проводячи нараду, зупинився на наступних питаннях: про зміни в законодавстві про адвокатуру та адвокатську діяльність, про підписання меморандуму з Комітетом захисту прав адвокатів Національної асоціації адвокатів України (керівник Володимир Клочков), про популяризацію діяльності Асоціації захисту прав правників України та про укріплення і розширення її структури по Україні.

Олексій Фазекош проінформував присутніх про відзначення 10 річного ювілею органів адвокатського самоврядування в Закарпатській області, яке планується провести в м. Мукачеві в серпні поточного року Радою адвокатів Закарпатської області разом з Асоціацією захисту прав правників України, на яке було запрошено членів правління Асоціації захисту прав правників України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *