Олексій Фазекош: Для лобіювання інтересів краю депутати повинні об’єднатися(відео)

Олексій Андрійович Фазекош, голова Ради адвокатів Закарпатської області, голова правління Асоціації захисту прав правників України, кандидат юридичних наук дав перше бліцінтерв’ю відеопроєкту «Актуальне від Степана Сікори», в якому торкнулися теми політичної ситуації в Закарпатській області, переформатуванні коаліції в Закарпатській обласній раді.

Олексій Фазекош вважає, що для ефективної роботи органів влади необхідна «коаліція» депутатів всіх рівнів, тим більше, що політичні розбіжності серед депутатів є умовними. За 30 років незалежності України частина депутатів вже устигли по декілька раз поміняти «політичні прапори», побувати то при владі, то в опозиції.

Олексій Фозекош вважає, голова Закарпатської обласної ради Олексій Петров та голова Закарпатської облдержадміністрації професійно виконують свої обов’язки.

На жаль, 10 хвилинний формат бесіди не дозволив більш широко висвітлити політичну ситуацію в області.

В наступному бліцінтерв’ю ми розглянемо: – вірогідність інформації, яка «гуляє» по інформаційному просторі інтернету, про можливе призначення Олексія Фазекоша головою Закарпатської облдержадміністрації, у випадку звільнення Анатолія Полоскова; – правові аспекти боротьби Президента України Володимира Зеленського з контрабандою та корупцією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *