Як займаються сексом феміністки

Переглядаючи дописи в електронній пошті нашого видання (fenixslovo@ukr.net) натрапили на досить цікаву анонімну публікацію, як ми розуміємо, жінки – феміністки. Досить відкритий текст, але, на нашу думку, вартує того, щоб його опублікувати. Чи так, хай читач оцінить сам:

Як займаються сексом феміністки

Багато хто впевнений, що феміністки – це страшні агресивні жінки, які не займаються сексом взагалі, не заводять сім’ї, не народжують дітей і розмножуються брунькуванням. Інші вважають, феміністки – це грізні валькірії, секс з якими можливий для чоловіка тільки в якомусь зовсім приниженому, безпорадному стані. Але все це, звичайно ж, міфи. Народилися ці міфи, правда, не на порожньому місці. Причиною їх появи стало радикальне крило фемінізму, в паблік якого можна прочитати все, що завгодно, аж до призову каструвати всіх чоловіків поспіль або утискати кота, тому, що у нього є чоловічі статеві ознаки. Іноді, читаючи їх, здається, що давно пора здати все це співтовариство в дурдом. Хоча б заради кота. Мене зацікавило питання, як займаються сексом адекватні, помірні феміністки. Проаналізувавши погляди тих своїх знайомих жінок, які відкрито називають себе феміністками, ось які я зробила висновки

Вони готові проявити ініціативу. Пов’язано це з тим, що феміністки протестують проти традиційного поділу ролей, коли тільки чоловік робить перший хід. Тому вони легко йдуть на те, щоб зав’язати знайомство з вподобаним юнаком. Правда, роблять це вони не в лоб, як чоловіки, відразу запрошуючи на чай. А обережно починають розмову на абстрактні теми або роблять чоловікові комплімент, а потім дивляться на реакцію. Такі дами часто самі пишуть в соціальних мережах і не соромляться самі пропонувати побачення.

Вони не вважають, що чоловік повинен «витягати» все побачення на собі. Вони не проти рахунку навпіл, і навіть заплатити за чоловіка, якщо у нього немає зараз грошей, або він дуже молодий, але при цьому чортзна-як сподобався. Але при цьому, якщо чоловік наполягає, що хоче заплатити сам, вона не буде з піною у рота доводити, що це сексизм.

Вони вважають себе зобов’язаними брати активну участь в спілкуванні, а не просто чекати, коли тебе розважать. Вони можуть взяти участь в оплаті готелю або знімної квартири для побачень. А в деяких випадках і оплатити її самі. До речі, в сумочці вони завжди носять презервативи, які теж купують самі. Моє тіло – моє діло.

Вони чітко говорять про свої бажання. Якщо феміністка захотіла зайнятися любов’ю, вона скаже про це. Більш того, вона розповість, чого саме б хотіла в сексі і як краще доставити їй задоволення. Адже вона зневажає умовності й розуміє, що чоловік – не телепат.

Феміністки шанують принцип згоди. Оскільки вони самі говорять про свої бажання відкрито, то вони, природно, чекають того ж і від партнера. Запитати: «ти точно хочеш цього?» прямо перед тим, як ви впадете в ліжко дуже по-феміністськи

Феміністки лояльні до будь-яких бажань партнера, до будь-яких ролей в сексі та відмовляються від стереотипів. Якщо патріархально вихована жінка може вважати партнера збоченцем через бажання спробувати кунілінгус, масаж простати, або, скажімо, страпон, то феміністка сприймає такі бажання абсолютно спокійно, або з ентузіазмом. Так, вона сяде вам на обличчя. Але тільки тоді, коли ви цього захочете.

Вони розуміють анатомію задоволення і не зосереджені на чоловічому статевому члені. Тому його незвичайний розмір або форма не стануть для них перешкодою і приводом для глузувань.

Вони досить активні в ліжку, досвідчені й, як правило, хороші коханки. Адже якщо вони займаються з чоловіком сексом, це означає, що їм треба саме сексу, а не шубу, або, наприклад, заміж

Виходить, що кращі коханки – як раз феміністки. Чи ні?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *