Уряд погодив кандидату полковника СБУ Віктора Микити на посаду голови Закарпатської ОДА

Кабінет Міністрів погодив кандидатуру полковника СБУ Віктора Микити на посаду голови Закарпатської ОДА. Чи підпише Володимир Зеленський відповідне розпорядження? На наступному тижні побачимо

Інформаційна довідка. Зараз Віктор Микита співробітник СБУ в Запорізькій області.

Віктор Микита подав до НАЗК  е-декларацію з позначкою «кандидат на посаду».

До цього часу Віктор Микита працював заступником начальника Управління СБУ у Запорізькій області, а згодом перейшов працювати на аналогічну посаду до Центрального апарату СБУ. Сам він родом із Закарпаття. Раніше служив у Донецьку, Закарпатті та Запоріжжі.

У своїй е-декларації Віктор Микита написав, що у запорізькому управлінні СБУ протягом 2020 року заробив 562 тисячі гривень, а його дружина-підприємниця у сфері вантажного автотранспорту заробила втричі більше – 1,5 мільйона гривень.

«Готівкою» сім’я зберігає 1,5 мільйона гривень та 30 тисяч доларів. На банківському рахунку подружжя має 134 тисячі гривень.

На праві спільної власності сім’я має легковий автомобіль AUDI A6 2018 року випуску, а також ряд сідельних тягачів – Mersedes-Benz Actros 1848 LS, Scania G440 і VolvoFH42T, два напівпричепи Krone SDP, причепи Renders, ASKO, вантажівку Renault Magnu.

Що ж до нерухомості, то Віктор Микита має будинок і дві земельні ділянки в селі Бараниці Закарпатської області. На дружину записано квартиру в Ужгороді на 58 квадратних метрів та земельну ділянку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *