Лариса Криворучко: Корупція, як іржа, проїла все керівництво адвокатури України

Звернулися до ВСІХ народних депутатів Верховної Ради України щодо корупції в системі адвокатури України, яку незаконно очолює соратниця зрадника українського народу Медведчука, кума ПУТІНА, – Ізовітова Лідія Павлівна.
Ізовітова Л.П. і частина її однодумців, які незаконно привласнили собі посади, які не декларують повний перелік майна НАЗК, підробляють документи  тощо — незаконно, присвоїла собі повноваження голови Національної асоціації адвокатів України — Ради адвокатів України : перебуває на посаді ТРЕТІЙ ТЕРМІН, по закону можливо ДВА максимум. Підписує розпорядчі документи щодо грошей і інші документи. І це ви не знаєте скільки грошей виведено за кордон, скільки будинків куплено ? ? !!
За підтримкою ІЗОВІТОВОЇ Л. П. діє адвокат без юридичної освіти 2006 – Фазекош О.А., який БЕЗ юридичної освіти, десь взяв копію свідоцтва адвоката і шахрайським шляхом вводив численну кількість людей в оману. Багато  ЗМІ називають його «руською консервою».
Дочка Ізовітової Лідії — ТОП — суддя МАЙДАНУ, яка забороняла мирні мітинги громадян України,  є БЕЗСТРОКОВОЮ суддею. Яка фактично з 2014 є відстороненою від здійснення правосуддя й отримує високу заробітну платню коштом українців — нічого не роблячи, І якій надають фактичні привілеї 4 раз проходити кваліфікаційне оцінювання в ВККСУ.
Голова ВККСУ ІГНАТОВ (перша робота — викладач духових інструментів до навчання у виші РОСІЇ), який навчався і проходив службу в прокуратурі РОСІЇ 1991-1996 роки, загально відомий факт з його трудової книжки.  Без громадянства РОСІЇ не міг обіймати посаду в прокуратурі рф —  чому не реагують відповідні державні структури. Чому ??
Возможно, это изображение текст
Адвокатура України це складова системи правосуддя.
Адвокатура наповнена зрадниками України, які відкрито перейшли на сторону окупанта.
Підтвердженням цього є відкриті реєстри адвокатів ДНР та відкриті промови чинних адвокатів України, які захищають зрадників тощо.
Ексголова НААУ, РАУ Ізовітова Л.П. відкрито висловлювалася на підтримку адвокатів, які перейшли на сторону окупантів??? !! Як так ??
Вважаю, це не нормально і незаконно.
Чекаємо реакцію народних депутатів України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *