“Україна — федеративна держава” – заявляв голова ради адвокатів Закарпаття, один з лідерів «Українського вибору» на Закарпатті Олексій Фазекош у 2013 році. Мало що змінилося з того часу (відео)

Демагогія цього афериста, шахрая, сепаратиста, а за сумісництвом ще голови Ради адвокатів Закарпаття з підробленим дипломом не змінилась. Все та ж комуністична демагогія, все ті ж комуністичні лозунги, якими він прикриває свої шахрайські схеми розкрадання членських внесків адвокатів Закарпаття, які адвокати кожен рік вимушені платити Раді Адвокатів Закарпаття та виманювання грошей від можливих клієнтів

Прочитав недавно у ЗМІ:

“Контррозвідка СБУ затримала в Києві одного з  колишніх лідерів партії “Український вибір”.

За даними слідства, він займався підготовкою до повалення конституційного ладу в Україні та координував свої дії з російськими спецслужбами

Зловмисник розробив концепцію народного самодержавства, яка передбачала насильницьке захоплення влади, знищення фінансово-економічної системи та зміну кордону. Ці ідеї просували через розгалужену мережу підконтрольних громадських організацій. Встановлено також, що у 2014 році зловмисник звертався до адміністрації президента РФ на особистий прийом, щоб доповісти про підготовку підривної діяльності.”

На підтвердження праці на окупантів — відео з одного зі збіговиськ медведчуківців “Український вибір” яке проходило в Ужгороді у 2013 році, на якому виступає Олексій  Фазекош — нині чинний голова Ради адвокатів Закарпаття.

Якщо це не заклик до руйнування територіальної цілісності, то тоді, всіх підозрюваних за ст. 111 можна відпускати…

Як ми з’ясували (відповідна заява про  злочин за статтею 356 ККУ(підробка документів) зареєстрована в правоохоронних органах), адвокат він липовий.

Тільки незрозуміло на яких підставах недоадвокат внесений до Єдиного  реєстру  адвокатів Національної асоціації адвокатів, керівником якої є Лідія ізовітова.

Незрозуміло чого вже довгий час Лідія Павлівна «кришує» цього колаборанта Фазекоша в рядах адвокатури України.

Хто з керівництва правоохоронних органів «кришує» цього неадвоката? Кажуть, що «парасольку» над Олексієм Андрійовичем «тримає» один з прокурорів Ужгорода.

Особисто у мене тільки одне питання — хто з СБУ в Закарпатті “кришує” колаборанта Олексія Фазекоша, який зовсім недавно брав «патріотичне» інтерв’ю від колишнього настоятеля Київсько — Печерської Лаври митрополита УПЦ МП Павла («Павла Мерседеса»), а зараз захищає в суді  одного з лідерів сепаратистського руху на Закарпатті, священника УПЦ МП, настоятель Хресто-Воздвиженського собору в Ужгороді отця Дмитра Сидора?

Може досить «спати» керівництву НААУ в лиці Лідії Ізовітової? Може вартує не тільки звернути увагу на його підроблене свідоцтво адвоката, різні шахрайські схеми та фінансові зловживання, а й на сепаратистські погляди та дії Олексія Фазекоша?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *