Одним з напрямків діяльності новопризначеного Міністра у справах ветеранів Наталії Калмикової – це створення та розвиток інфраструктури для ветеранів

Новопризначений Міністр у справах ветеранів Наталія Калмикова разом з Першим заступником Міністерства Олександром Порхуном  провела робочу зустріч із представниками консультативно-дорадчих органів при Мінветеранів.

На зустрічі були присутні керівники Ради ветеранів України, Ради родин загиблих та Громадської ради при Міністерстві у справах ветеранів України.

Йшлося про:

організацію ефективної роботи консультативно-дорадчих органів при Мінветеранів;

участь їх представників у розробці та впровадженні системних змін у ветеранській політиці;

активізації ветеранів та членів родин загиблих в роботі Мінветеранів.

Наталія Калмикова (пряма мова): «Сьогодні ми маємо наростити суб’єктність Міністерства та разом переосмислити процеси, зміни та виклики, які стоять перед нами. Реформи потрібно впроваджувати системно, тож перед нами багато роботи, в тому числі з приводу нового законодавства та створення інфраструктури для ветеранів. Тож маємо працювати у форматі постійної співпраці та взаємодії.»

ПІСЛЯМОВА

БФ «Полонія» бажає  Міністру Наталії Фердінандівні Калмиковій великих успіхів  у благородній справі – розвитку ветеранської політики, активізації допомоги ветеранам та створенні інфраструктури для ветеранів. Благодійний Фонд готовий до активної співпраці с Міністерством у справах ветеранів у даному питанні.

Директор БФ «Полонія» Святослав Задорожній

Директор БФ “Полонія Святослав Задорожний” (справа) та заступник директора БФ “Полонія” Степан Сікора
Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита та директор БФ “Полонія” Святослав Задорожний після підписання Меморандуму про співпрацю, серпень 2023.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *