14.05.2024 до “Антикорупційного фронту Лариса Криворучко” звернувся громадянин Закарпатської області…

14.05.2024 до “Антикорупційного фронту Лариса Криворучко” звернувся громадянин Закарпатської області і повідомив, що 2 місяці не виконується Ухвала суду і йому не повертають майно (грошові кошти).
15.05.2024 “Антикорупційний фронт Лариса Криворучко” здійснив антикорупційні заходи щодо моніторингу судових рішень в Єдиному державному реєстрі судових рішень (далі, ЄДРСР) виявлено ухвалу Хустського районного суду Закарпатської області від 19.03.2024. Судові рішення виконуються невідкладно і контролюється дотримання вимог закону уповноваженими особами органу прокуратури.
Даною ухвалою скасовано арешт майна.
Ухвала суду виконується невідкладно.
15.05.2024 “Антикорупційний фронт Лариса Криворучко” письмово звернувся до керівника Закарпатської обласної прокуратури з рядом КОНКРЕТНИХ запитань. Тому що невиконання рішень суду, відсутність прокурорського контролю — це кримінальні злочини, за які необхідно нести кримінальну відповідальність: прокурору, слідчому, їх керівникам.
15.05.2024 “Антикорупційний фронт Лариса Криворучко” отримав відповідь від Закарпатської обласної прокуратури про перенаправлення запиту АФЛК до конкретного прокурора.
16.05.2024 запит “Антикорупційного фронту Лариса Криворучко” отримав виконуючий прокурор і зв’язався з громадянином Закарпаття, права якого порушено.
17.05.2024 зранку відбулася розмова Лариси Криворучко з виконуючим прокурором.
Підстава невиконання рішення суду: службове недбальство прокурора, керівника прокурора — неналежний контроль, зі слів прокурора – начальника слідства і начальника ГУ НП у Закарпатській області, який не виписав доручення працівнику поліції і той не може забрати гроші в Банку — увага — з 19 БЕРЕЗНЯ 2024 року.
Прокурор думав, що майно давно повернуто, однак, не перевірив виконання ухвали суду.
Нагадую, якщо суд скасував арешт майна : майно підлягає невідкладному поверненню. Оскільки відсутні правові підстави у державного органу утримувати Це майно.
Мене збентежило, що прокуратура на Закарпатті працює незадовільно, періодично прокурори отримують хабарі, їх затримують, підпорядковані прокурори — не слідкують і не виконують вимоги закону. А керівництво прокуратури — не діє і просто отримує гроші у вигляді зарплати від платників податків.
ГУ НП в Закарпатській області: робота незадовільна. Там з листопада 2023 року не можуть вияснити та пред’явити підозру Фазекошу, який БЕЗ вищої юридичної освіти 2006 року — незаконно став адвокатом, але свідоцтво адвоката йому не видавалось, як повідомив під протокол допиту Голова КДКА Закарпатської області.
Адвокат без вищої юридичної освіти, який до теперішнього часу використовує в судах підроблене свідоцтво адвоката 2006 Фазекош, не маючи 5 років адвокатського стажу (це вимога закону — від 5 років стажу адвоката) очолив Раду адвокатів Закарпатської області. Це ганьба для всього Інституту Адвокатури України.
Нагадую, на Львівщині був такий Лікар без медичної освіти, видавав себе за лікаря, підробив диплом і вбив на операційному столі ряд людей. Отримав обвинувальний Вирок.
Хто покриває Фазекоша ?? Ситуація — аналогічна..
Стан роботи : незадовільний.
Будемо Вас тримати в курсі.
Лариса Криворучко
Голова
“Антикорупційний фронт Лариса Криворучко”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *