Лариса Криворучко: А ви донати збирайте по 100 гривень на ЗСУ і хлопцям на дрони. Поки інші крадуть мільйони…

Питання НЕ в «правках Лозового», а в іншому
Проблема в закритті кримінальних справ за гроші та корупції.
Посадіть на поліграф ВСЮ Львівську обласну прокуратуру, слідство й ось ту суддю #Волоско Галицького районного суду міста Львова, разом зі всією апеляцією Львівський апеляційний суд (голова #Головатий, прямо в кабінеті веде перемовини) і Ви будете вражені — ПРОДАЖЕМ КРИМІНАЛЬНИХ СПРАВ І СУДОВИХ РІШЕНЬ.
Чому не притягли до кримінальної відповідальності всю групу слідчих і прокурорів, які допустили закриття кримінального провадження ???
Скільки ДЕРЖАВНИХ грошей ВИТРАТИЛОСЯ на обшуки, оплату праці СБУ, для супровідних дій, оплати слідчих, судів, прокурорів ???
Хто буде нести матеріальну відповідальність ЗА ЗЛИТУ чергову СПРАВУ ??
Ще перемовини ведуться в кабінетах і в церкві… Так, в соборах!!! Тому що там прослуховування не має …
А потім купується купа майна та оформлюється на всіх своїх родичів. Готельні комплекси, автівки, землі, квартири…  тощо. В тому числі  й за кордоном.
А ви донати збирайте по 100 гривень на ЗСУ і хлопцям на дрони. Поки інші крадуть мільйони, отримують суддівські сотні тисяч зарплати, винагороди і ще і хабарі сотнями тисяч доларів беруть.
*****
«Акт №1. Липень 2022 року. СБУ та прокуратура затримали на гарячому одного з керівників управління Міграційної служби у місті Києві Дмитра Лемеша. Опублікували багато гарних фото, зібрали лайки та висунули підозру в організації схеми легалізації перебування в Україні іноземців.
За даними слідства, за дозвіл на проживання з іноземців брали по 10-15 тисяч доларів. В СІЗО Лемеш просидів менш як тиждень, вийшовши під заставу у 2,5 млн грн.
Акт №2. Березень 2023 року. Лемеш через суд зняв арешт з вилучених у його швагра 105,2 тисячі доларів і 12,7 тисячі євро. Мовляв, це кошти законного походження.
Рішення ухвалила суддя Галицького суду Львова Ірина Волоско. Вона повернула міграційнику 98,6 тисячі доларів та 12,7 тисячі євро. Під арештом залишила всього 6,6 тисячі доларів — це частина ймовірного хабаря, за який і затримали Лемеша.
Акт №3. У квітні 2024 року Львівська обласна прокуратура тихо закрила справу. Підставою для закриття стала норма «правок Лозового» про закінчення строку розслідування після повідомлення про підозру.
Про закриття справи ніхто вже гучно не розказував, як це було після затримання. Дізнатися про рішення прокуратури вдалося тільки через ухвалу суду про повернення заставодавцю 2,5 млн грн застави.»
Далі буде…
Голова Антикорупційного Фронту
Лариса Криворучко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *