В Україні війна, а в КДКА війна за сфери впливу

Жахіття війни, проблеми зі світлом, теплом, бруківкою в центрі Києва, зборами на дрони, дають змогу справжній українській мафії творити злочини під виглядом надання правової допомоги.

Сьогодні виключно адвокат повинен захищати особу тільки у кримінальному провадженні. Зміни до Конституції України в частині правосуддя запровадили монополію адвокатів на представництво в суді. Такі зміни звужують зміст та обсяг існуючих на сьогодні прав в Конституції, що задекларовані статтею 59.

Монополія адвокатів мала би гарантувати якість правових послуг, проте у сучасних українських реаліях вона перетворилася на організоване злочинне угрупування на чолі якого стоять Лідія Ізовітова, Сергій Вілков та головний пахан адвокатури Володя Поліщук.

Річ в тім, що, відповідно до Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність», кожен адвокат автоматично стає членом Національної асоціації адвокатів України (далі – НААУ). Тобто НААУ в особі Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатури регіонів є єдиним органом, уповноваженим видавати свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю та позбавляти цих документів будь-яку особу.

Отже, Поліщук Володимир Анатолійович – голова КДКА Київської області і за сумісництвом голова ОЗГ Адвокатури.

Чому Володя голова? Все просто, за сім років незаконного займання посади голови КДКА Київської області Володя зібрав серед своїх лав злочинців, зрадників держави та наркодилерів, яким видав посвідчення на зайняття адвокатською діяльністю.

Очолює даний список Віктор Медведчук. Тут варто згадати процес Василя Стуса, його адвокатом був Медведчук В.В. і саме він в судовому засіданні визнав вину свого підзахисного. Після, Медведчука чекала карколомна кар’єра номенклатурника в адвокатурі незалежної України (голова Шевченківської колегії адвокатів, президент Спілки адвокатів України).

Номер другий – Міністр МЮУ – Лавринович Олександр Володимирович був Міністром юстиції України в період з 11.03.2010 по 04.07.2013.

Адвокат ЄРАУ – Лавринович Олександр Володимирович отримав свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю 28.04.2005, Київська обласна КДКА.

Діяльність як адвоката – Лавринович Олександр Володимирович зупинив адвокатську діяльність з 01.11.2012  згідно з заявою від 01.11.2012; адвокатську діяльність поновлено з 03.07.2015 р. згідно з заявою від 03.07.2015.

Накладаємо дати подвійного обіймання державної посади і заняття адвокатською діяльністю Міністром юстиції України Лавриновичем О.В.: в період з 11.03.2010 по 01.11.2012.  Подвійна дія Присяг? Конфлікт інтересів? Винесення незаконних наказів на користь НААУ, тощо? Чи підлягають такі “Накази Лавриновича”, які порушують закон, виконанню?

На сьогодні згідно відомостей ЗМІ Лавриновича О.В. – адвоката, колишнього міністра часів Януковича оголошено у державний і міжнародний розшук.

25 липня 2022 колишньому міністру юстиції України повідомлено про підозру у державній зраді (ст.111 КК України).

Людина уряду Януковича, в міжнародному розшуку через державну зраду – адвокат України?

30.08.2023- КДКА

Третє почесне місце у банді Володі Поліщука займає Міністр аграрної політики – Сольський Микола Тарасович.

З 21 липня 2019 року народний депутат Верховної Ради за сумісництвом власник приміщень на Андріївському узвозі «За Двома зайцями», де жваво розповсюджують наркотичні засоби.

Відповідно до реєстрів та декларації Сольського М.Т. має частки та керуючу долю в понад 21 компанії: “СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ТОВАРИСТВО “СПІВДРУЖНІСТЬ А”, “ЮРИДИЧНА ФІРМА “ПРОЦИК ТА ПАРТНЕРИ”, “КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ “СІГМА-ІНВЕСТ”, “КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ “ФОРУМ”, “АГРОКІРОВКА”, “РОЖНІВКА-АГРО”, “ТРОСТЯНЕЦЬ-АГРО”, “УКРАЇНСЬКИЙ АГРАРНИЙ ХОЛДИНГ”, “НАТАША-АГРО”, “МАЛОДІВИЦЬКЕ ХЛІБОПРИЙМАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО”, СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “АГРО-ЛУЧКИ”, “НАТАША-АГРО-ПИРЯТИН”, “ПРОМВАГОНТРАНС”, “АСТРОН-УКРАЇНА”, “БЕРЕГІВСЬКЕ ХЛІБОПРИЙМАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО”, “АРХІТЕКТУРНА МАЙСТЕРНЯ “ІНКА”.

Щодо самого пана Володі, так він навіть на закони про корупцію хотів чхати. Національне агентство з питань запобігання корупції у своїй відповіді №92-02/15811-23 від 17.07.2023 Криворучко Ларисі Сергіївні зазначає відсутність інформації щодо подання документів Поліщуком В.А., які стосуються факту подання декларації за період з 10.09.2016 року й станом на зараз.

30.08.2023- КДКА

У 23-річної Ольги Поліщук (доньки голови КДКА Київської області) майже закінчена вища освіта в галузі права у КНУ імені Тараса Шевченка й допуск до заходів адвокатського самоврядування та установчих адвокатських зборів. З цього й вбачається вектор інтересів пана Поліщука В.А. на посаді голови КДКА Київської області, тобто інвестування у родинні зв’язки, встановлення монополії серед адвокатського самоврядування та незаконне збагачення, передбачене ст. 368-5 – набуття особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, активів, вартість яких більше ніж на шість тисяч п’ятсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян перевищує її законні доходи.

В інтерв’ю Вячеславу Хрипуну Поліщук В.А. хизується: «За 10 місяців 2017 року (конференція відбулась у лютому 2017 року) планували розглянути 400 заяв про допуск до іспиту, а в результаті  було допущено 564 особи, з яких успішно склали іспит 492 особи». Зазначаємо, що станом на зараз попит на адвокатські свідоцтва збільшився десятикратно, що гарантує як нелегальні доходи КДКА Київської області з продажу адвокатських свідоцтв, так і дохід з несплати податків внесених коштів за допуск до іспиту.

При цьому сам Володя з клієнтки, з якою служба безпеки і так уклала угоду про визнання вини, взяв 10000 доларів за «я ж порішав».

Наразі, скандальні адвокати з КДКА Київської області налічують: Большакову Аліну Костянтинівну, відносно якої розгорнуто розслідування журналістів, через її ухилення від сплати податків, продаж наркотиків та хірургічного втручання загалом на 300 000 гривень під час воєнного стану в країні.

За понад 10 років надання правової допомоги за індивідуальною формою адвокатської діяльності Аліна не сплатила й копійки податків у державну казну держави, адже сплачує податки з наркотичного доходу до КДКА Київської області.

Відповідно до витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Большакова Аліна є засновницею Обслуговуючого Кооперативу «Дніпровська Гавань», який є суб’єктом декларування декларації особи, проте декларувань з 2014 року не виявлено, отже Большакова А.К. не має доходів, але заснувала багатовартісний ОК «Дніпровська Гавань», що є підтвердженням фактичного ненадходження до бюджетів чи державних цільових фондів коштів у значних розмірах.

Дана особа, адвокат з 2012 року, свідомо під час війни вставила собі груди п’ятого розміру вартістю більше ніж 3 дрони DJI MAVIK 3, які кожного дня потребує ЗСУ для забезпечення їй ранкової кави.

Цинізм даної особи полягає у тому, що військові та свідомі цивільні громадяни збирають кошти на позашляховик для військових на Бахмутському напрямку вартістю МЕНШЕ двох грудей Большакової А.К., поки остання відвідує дорогі заклади та відпочиває за кордоном.

Постає питання звідки в адвоката, яка не зареєстрована в податковій як самозайнята особа, не сплачує податки з ошуканих клієнтів, грошові кошти на заснування не дешевого ОК «Дніпровська Гавань»?!

Наступний член ОЗГ Володі Поліщука – адвокат Чалов Андрій, який прикриваючись свідоцтвом адвоката займається шахрайською діяльністю, направленою на віджим та перепродаж квартир з піраміди Войцеховського ЖК “Маргарита”. Відносно дій даного адвоката КДКА Київської області розпочато досудове розслідування в рамках кримінального провадження №62023100120000154 внесного до ЄРДР від 06.03.2023 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 КК України, проте КДКА Київської області не вбачає в діях адвоката-шахрая дисцплінарного проступку.

Адвокат Бірюкова Олена, яка представником і співучасником рейдера Головченко Олександра Івановича, який фігурує у справі №761/27911/18 в Шевченківському суді по обвинуваченню нотаріуса Леонтьєвої Ніни Йосипівни. Головченко Олександр Іванович намагається звинуватити нотаріуса у незаконному переоформленні нібито його кварти, при цьому сам, відповідно до містобудівних умов 2018, намагається віджати весь будинок по вулиці Булгакова 12А разом з головою ОК ЖБК «Булгаков» Мордас Мирославою.

Сумнівно відомий у колі адвокатського суспільства адвокат Вовк Назарій Романович. Наразі веде проросійський образ життя, не зважаючи на криваву війну проти Російської Федерації. Інакше нічим не можна пояснити його жагу до закриття громадян України у в’язниці.

Вовк Назарій Романович є так званим «фунтом» на товках з метою легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, і прикриття незаконної діяльності:

ДИРЕКТОР:

1. ТОВ “ПРОТОНН”, Код: 39367178; Адреса: Україна, 03115, місто Київ, Вулиця Депутатська, будинок 15/17, офіс 305

2. ТОВ “ПАРКОЛ”, Код: 38119334; Адреса: Україна, 04210, місто Київ, Вулиця Маршала Малиновського, будинок 34

3. ТОВ “КОРТЕКС ТРЕЙД”, Код: 39220269; Адреса: Україна, 02152, місто Київ, Вулиця Олександра Довженка, будинок 3

4. ТОВ “ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ ШОНЧАН”, Код: 39957857; Адреса: Україна, 04080, місто Київ, Вулиця Нижньо-Юрківська, будинок 3, офіс 18

30.08.2023- КДКА

ВЛАСНИК:

1. ТОВ “ПРОТОНН”, Код: 39367178; Адреса: Україна, 03115, місто Київ, Вулиця Депутатська, будинок 15/17, офіс 305; Керівник: Вовк Назарій Романович; Уставний: 200.000 грн; Власник: 100%

2. ТОВ “КОРТЕКС ТРЕЙД”, Код: 39220269; Адреса: Україна, 02152, місто Київ, Вулиця Олександра Довженка, будинок 3; Керівник: Вовк Назарій Романович; Уставний: 1.000 грн; Власник: 100%

3. ТОВ “ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ ШОНЧАН”, Код: 39957857; Адреса: Україна, 04080, місто Київ, Вулиця Нижньо-Юрківська, будинок 3, офіс 18; Керівник: Вовк Назарій Романович; Уставний: 5.000 грн; Власник: 50%; Овсянніков Віктор Володимирович 50%

4. ТОВ “АЛЬДЕН ТРЕЙД”, Код: 39937488; Адреса: Україна, 04119, місто Київ, Вулиця Якіра, будинок 10А, Керівник: Овсянніков Віктор Володимирович, Уставний: 5.000 грн,  Власник: ТОВ ГІОЛ ЛЕКС – 95%, Овсянніков Віктор Володимирович 5%, Бенефіціар Вовк Назарій

5. АО “КАРДЕЯ”, Код: 43895411; Адреса: Україна, 04053, місто Київ, вул. Січових Стрільців, будинок 7, офіс 6; Керівник: Стужук Андрій Олександрович;  Уставний: 3.000 грн; Власник: Стужук Андрій Олександрович 34%; Вовк Назарій Романович 33%; Литвиненко Марія Леонідівна 33%.

6. ТОВ “ПАРКОЛ”, Код: 38119334; Адреса: Україна, 04210, місто Київ, Вулиця Маршала Малиновського, будинок 34; Керівник: Вовк Назарій Романович; Уставний: 814.776 грн; Власник: Татарко Анатолій Григорович 50%; Вовк Назарій Романович 50%

7. ТОВ “АРТАНА ТРЕЙД”, Код: 38204377; Адреса: Україна, 04050, місто Київ, Вулиця Іллєнка, будинок 18 Б, офіс 4; Керівник: Шевченко Діна Миколаївна; Уставний: 10.000 грн; Власник: ТОВ НАФТА ТРАНС 2020 -100%; Бенефіціар Вовк Назарій Романович

8. ТОВ “ІНФОТЕЛ ІНВЕСТ 2016”, Код: 40103983; Адреса: Україна, 01042, місто Київ, Вулиця Шовковична, будинок 13/2; Керівник: Овсянніков Віктор Володимирович; Уставний: 5.000 грн; Власник: ТОВ ІНВЕСТЕЦІЙНА КОМПАНІЯ ШОНЧАН 50 %; Вовк Назарій Романович 50%; Бенефіціар Вовк Назарій Романович.

Звертаємо увагу, що станом на зараз відносно Вовка Н.Р. відкрито декілька дисциплінарних скарг за дисциплінарні проступки, які коштують громадянам свободи, життя та здоров’я. Окрім того, зазначений адвокат має потяг до зловживання процесуальними правами своєї клієнтів, з метою виграти справу, Вовк Н.Р. лише викручує Конституційні засади й забезпечує вирок своїм підзахисним. Але Поліщук Володимир Анатольєвич їх закриє за проханням свого Доманського Андрія – голови кваліфікаційної палати – палати з продажу адвокатських свідоцтв.

Список банди Володі Поліщука можна продовжувати…

Відносно адвокатів, які не башляють Володі, не є учасниками схем Поліщука, відкриваються дисциплінарні провадження і їх виганяють з адвокатури, при цьому начхавши на вибір людей…

Так на території країни, що потерпає від щоденних терактів, орган адвокатського самоврядування організував й втілює у життя корупційний схематоз на підставі зв’язків адвокатів злочинців, які нехтують імперативними положеннями Конституції України, поки кожен українець віддає останню копійчину за шанс перемоги над зовнішнім агресором.

20.03.2023 у відповідь на запит Вадима Хабібуліна від 06.03.2023 Міністерство оборони України у листі №248/40 (ЗП1)/53 від 20.03.2023 повідомило, що Вища школа адвокатури НААУ в обличчі Савви Кузьменка не допомагала армії – ЗСУ та не перерахувала 6,6 млн. гривень чи інші гроші на допомогу армії – ЗСУ не надходили.

Таким чином, ми маємо чергового посадовця, який зловживає своїм положенням у суспільстві, на підставі проросійських зв’язків вже минулого 2015 року з АР Крим, окупованої загарбником.

Поки українські сини і доньки виборюють мир і чисте небо для України, очільниками захисту їхніх прав стають Бандити-адвокати.

Але хто ж їх покарає? А ніхто, бо Конституція проголосила адвокатську монополію…

Автор: Сергій Івахненко
Антикор 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *