Лариса Криворучко: …відбувається незрозуміла тяганина під час здійснення досудового розслідування і не пред’являються підозри по очевидним фактам у КП? Чому ?

03.10.2023 адвокатом Криворучко Л.С. подано заяву про вчинення злочину за фактом підробки свідоцтва адвоката № 21/575 від 21.12.2006, видане Закарпатською обласною КДКА, яким користується Голова Ради адвокатів Закарпатської області ФАЗЕКОШ Олексій Андрійович тощо.
Свідоцтвом адвоката № 21/575 від 21.12.2006, видане Закарпатською обласною КДКА також користується адвокат Логойда І.В., нині суддя Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області.
Згідно з реєстром ЄРАУ (невірно внесені відомості в ЄРАУ № 21/574) свідоцтвом адвоката Логойда І.В. 21/574 від 21.12.2006, видане Закарпатською обласною КДКА також користується адвокат Продан Василь Степанович, нині один з керівництва ГУ НП у Закарпатській області.
Додаток (номери свідоцтв адвокатів, дати видачі свідоцтв адвокатів, орган видачі свідоцтв адвокатів — абсолютно однакові — так не буває, в одного адвоката є сфальшовані відомості).
05.10.2023 журналістом Сікорою С.І. подано заяву про вчинення злочину за фактом підробки свідоцтва адвоката № 21/575 від 21.12.2006, видане Закарпатською обласною КДКА, яким користується Голова Ради адвокатів Закарпатської області ФАЗЕКОШ Олексій Андрійович.
06.10.2023 відкрито кримінальне провадження № 12023078040000715 від 06.10.2023, попередня правова кваліфікація ч. 1 ст. 358 ККУ.
30.10.2023 матеріали кримінального провадження № 12023078040000715 від 06.10.2023 вчинено ряд слідчих дій і в порядку ст. 218 КПК скеровано до сектору дізнання Ужгородського РУП ГУ НП у Закарпатській області для подальшого проведення досудового розслідування.
11.01.2024 стало відомо, що було допитано Немеша Петра Федоровича; повторно допитано Немеш П.Ф.
Згідно офіційно наданих матеріалів отриманих з офіційних джерел вбачається про наявний склад кримінального правопорушення у Фазекоша О.А.: підробка документа вчинена за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 358 ККУ), використання завідомо підробленого документа (ч. 4 ст. 358), представництво в суді без повноважень (ст. 400-1 ККУ), шахрайство (ч. 4 ст. 190 ККУ), ст. 255 ККУ.
Станом на 28 березня 2024 будь-якій особі повідомлення про підозру не пред’явлено, не дивлячись на явні письмові докази у вчиненні злочину Фазекоша О.А. тощо (раніше притягались до кримінальної відповідальності).
Дивним виглядає факт не пред’явлення повідомлення про підозру за наявності доказів.
Слідство або :
1) Не професійне у зв’язку з чим допускає тяганину у строках ДР ;
2) Наявні ознаки корупції у зв’язку з чим особи, відносно яких наявні докази вчинення кримінальних правопорушень в матеріалах КП не притягнуті до кримінальної відповідальності.
Стало відомо, що начебто окремі особи працівники Ужгородського РУП ГУ НП у Закарпатській області спільно з прокурорами Закарпатської обласної прокуратури отримали «хабар» за допущення тяганини й не пред’явлення підозр.
Аналогічні випадки на Закарпатті були:
«Знову викрито на хабарі «служителів закону» — працівника поліції та прокурора окружної прокуратури Ужгорода. 30.000 доларів США від підозрюваного у співорганізації наркоугруповання за сприяння уникненню відповідальності» – Андрій Костін.
Повідомлено про підозру прокурору Ужгородської окружної прокуратури Закарпатської області за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 4 ст. 368 КК України). За повідомленням ЗМІ йдеться про прокурора Юрія Нам’яка.
Паралельно у цьому ж контексті звучало прізвище ще одного працівника Ужгородської прокуратури — Віталій Вайда. Перший, як повідомили в обласній прокуратурі, вже звільнений», а другий терміново пішов у “декретну відпустку”
Криворучко Ларисі Сергіївні як сторонньому спостерігачу хочеться вірити, що це не так, що слідство і прокуратура не брала хабарів за допущення тяганини під час досудового розслідування і за не пред’явлення підозр у вчинення кримінальних злочинів.
Однак, дійсно, відбувається незрозуміла тяганина під час здійснення досудового розслідування і не пред’являються підозри по очевидним фактам у КП .. ? Чому ?
15-19 березня 2024  Ларисою Криворучко в Польщі та Німеччині проведено ряд зустрічей з представниками міжнародних Фундацій, іншими представниками міжнародних організацій поза межами території України, в тому числі щодо явного кримінального злочину : вчиненого Фазекошем Олексієм Андрійовичем
Міжнародні Фундації, інші міжнародні організації обізнані про високий рівень корупції в органах поліції та прокуратури України тощо. В період воєнного стану в Україні міжнародні організації надають значну допомогу для перемоги над зовнішнім ворогом РФ.
Однак, представники Міжнародних Фундацій, інші міжнародні організації, благодійні фонди — не розуміють і обурені чому в конкретній і елементарній ситуації ГУ НП у Закарпатській області, Ужгородського РУП ГУ НП у Закарпатській області, Закарпатською обласною прокуратурою — не вчиняються активні слідчі й процесуальні заходи для притягнення винних до кримінальної відповідальності, чому не пред’являються підозри й не направляються матеріали в суд для притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності. Чому порушуються розумні строки.
Лариса КРИВОРУЧКО звертається до Офісу Генерального Прокурора, інших зі Скаргою і вимогою :
Провести службову перевірку на предмет викладеного, і в разі підтвердження  фактів щодо тяганини під час досудового розслідування, зволікання під час витребування доказів, не пред’явлення підозр у вчинення кримінальних злочинів тощо — повідомити Криворучко Л.С., за для подання відповідної заяви до Державного бюро розслідувань і НАБУ відносно працівників Закарпатської обласної прокуратури і Ужгородського РУП ГУ НП у Закарпатській області, за статтею 368, 367 тощо ККУ для здійснення слідчих (розшукових) дій.
Просила вжити заходи реагування представників міжнародних Фундацій, інших представників міжнародних організацій, благодійних фондів для підтримки дотримання високих стандартів якості закону, мінімізації корупції в правоохоронних органах і підвищення довіри суспільства.
Закон переможе!

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

Для допомоги ЗСУ.

РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Контактні дані для зв’язку:

stepansikora@gmail.com,   fenixslovo@ukr.net,  +380501657803, telegram, Viber, WhatsApp

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *