Лариса Криворучко: Чекаємо на розгляд заяви Романа ІГНАТОВ про складення повноважень голови ВККСУ

Голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів Роман Ігнатов, якого спецслужби викрили в наявності російського громадянства, вирішив скласти повноваження члена ВККС.

Нагадую: під час проходження слухання кваліфікаційного оцінювання недоброчесноі судді О. В. Ізовітової-Вакім, яка забороняла проведення мирних мітингів людей в місті Харкові, у грудні минулого року ВККС отримала листи від СЗР та СБУ про те, що Роман Ігнатов має російське громадянство. Згодом, у ВРП офіційно підтвердили надходження листа від слідчого ДБР, у якому, між іншим, зазначено, що «під час спеціального оброблення інформації з відкритих джерел отримано відомості стосовно особи, чиї установчі дані співпадають з установчими даними громадянина України Ігнатова Р.М. про його російське громадянство».

З біографії: Роман Ігнатов з 01.09.1991 навчався в Саратовській державній академії права, а у 1995-1996 працював у Прокуратурі м. Петрозаводська (Карелія, рф). Згідно з законодавством рф особа, яка проживала на території рсфср на момент ухвалення закону про громадянство (06.02.1992), набувала російське громадянство автоматично.

Декілька документів з біографії Романа Ігнатова:

Возможно, это изображение отрывной талон и текст

Возможно, это изображение текст

Возможно, это изображение отрывной талон и текст

Лариса Криворучко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *