Вчені з США поставили крапку в питанні, чи шкідливо їсти на ніч

Існує переконання, що основну частину калорій бажано вживати до обіду. Вважається, що тоді вони витрачаються за день і не відкладаються в жир. Фахівці з США з’ясували, чи так це.

Вчені провели випробування з добровольцями, пише Insider. Всього їх було 41, і у кожного спостерігалась зайва вага. Всім було запропоновано однакове меню. При цьому одна група з’їдала 80% калорій з ранку до години дня, друга – вживала 50% щоденної норми калорій після п’ятої вечора. Експеримент тривав три місяці.

У його результаті фахівці прийшли до висновку, що час прийняття їжі не впливає на схуднення або підтримку ваги. У всіх добровольців виявився приблизно один і той же результат за кількістю скинутих кілограмів і рівнем тиску, при цьому вчені обмовилися, що вечірній прийом їжі часто пов’язаний з вибором нездорових продуктів, таких як алкоголь, оброблене м’ясо та інші.

Звідси і з’явилося упередження, що їсти ввечері шкідливо. Якщо людина стежить за своїм раціоном, то для нього не має значення положення стрілки на годиннику, важливіше – добова калорійність.

Джерело

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

Для допомоги ЗСУ.

РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Контактні дані для зв’язку:

stepansikora@gmail.com,   fenixslovo@ukr.net,  +380501657803, telegram, Viber, WhatsApp

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *