Експерти розрахували, коли людство досягне першого рівня цивілізації та зможе покинути Землю

Дослідження міжнародної групи вчених за основу взяло теорію закономірностей розвитку цивілізації. За цією теорією першим рівнем для співтовариства землян є стан технологій, коли люди зможуть повністю використовувати всі види енергії на рідній планеті, включаючи енергію Сонця.

Проведені розрахунки показують, що станеться це до 2371 року. Саме до цього рубежу земляни навчаться застосовувати енергію світила в обсязі, аналогічному вибухам кількох сотень атомних бомб. Застосовувати таку енергію можна буде і для будь-яких земних потреб і міжзоряних подорожей.

При складанні цієї моделі експерти користувалися і формулою Карла Сагана, що дозволяє реально оцінити споживання викопного палива, обсяги ядерної енергетики та відновлюваних джерел енергії.

Через двісті з лишком років людство опиниться на своїй планеті не в кращих умовах, і переселення на інші планети стане необхідністю, вважають багато вчених.

Нещодавно ми розповіли і про популярні гіпотези, які пояснюють парадокс Фермі. Тобто тих, хто дає ймовірні відповіді на запитання, чому інопланетяни не дають про себе знати, хоча існують з великою ймовірністю.

Т4

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

 Для допомоги ЗСУ.

 РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *