Російський політолог стверджує, що ватажок “Вагнера” Євген Пригожин “живий і здоровий на карибському острові у Венесуелі” після того, як обдурив смерть в авіакатастрофі

Ватажок “Вагнера” Євген Пригожин уникнув смерті, коли його літак розбився під Москвою, і зараз переховується у Венесуелі, стверджує російський політичний аналітик.

За словами доктора Валерія Солов’я, він “живий і здоровий” на райському карибському острові Маргарита, який також стверджує, що Володимир Путін невиліковно хворий, і що всі нинішні появи президента Кремля – справа рук двох двійників, підконтрольних спецслужбам.

Цього тижня українська військова розвідка висловила припущення, що мільярдер Пригожин залишився живий.

У відомстві заявили, що не можуть підтвердити його смерть.

Тепер Соловей, якого дехто вважає прихильником теорії змови, заявив про це, не надавши жодних доказів: “Я обіцяв сказати, де [Євген Пригожин].”

Мільярдер, власник компанії “Вагнер” Євген Пригожин (праворуч), уникнув гніву Владіміра Путіна і зараз живе на Карибах, стверджує російський аналітик.

Валерій Соловей стверджує, що Пригожин заляже на дно до смерті Володимира Путіна, коли він зможе вільно повернутися до Росії.

Соловей стверджує, що Пригожин переховується на венесуельському острові Маргарита

Daily Mail

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *