Атака на Кримський міст є спецоперацією СБУ та ВМС, — джерела

Нічна атака на Кримський міст була спецоперацією Військово-морських сил ЗСУ та Служби безпеки України.

Про це РБК-Україна повідомили джерела в СБУ.

Як розповіли виданню джерела в Службі безпеки, до нічного підриву Кримського мосту причетна СБУ та Військово-морські сили України.

“Міст атакували з допомогою надводних дронів. Дійти до мосту було складно, але зрештою це вдалося зробити”, – повідомило джерело.

Додамо, раніше голова СБУ Василь Малюк заявляв, що міст є цілком законною ціллю для України і обіцяв розповісти деталі унікальних спецоперацій після перемоги.

Оновлено 09:10. В СБУ іронічно відреагували на ситуацію

“Соловейко, рідний брате, Знову міст пішов “поспати” Та раз… Два! P.S. Музика – народна. Слова – СБУ”, – йдеться в повідомленні Служби безпеки України.

Кримський міст знову під атакою

Нагадаємо, сьогодні вночі на Кримському мосту пролунали вибухиПісля чого так званий глава Криму Сергій Аксьнов заявив про нібито “надзвичайну ситуацію в районі 145 опори”.

Попередньо, проліт Кримського мосту у бік Тамані зруйнований, ще один у напрямку Керчі просів. Автомобільний та залізничні шляхи перекриті, але останній окупанти обіцяють відновити до 09:00.

Офіційно росіяни повідомляють про двох загиблих – чоловіка і жінку з Бєлгородської області РФ.

Варто зазначити, що Кримський міст піддається руйнуванню вже вдруге за десять місяців. Минулого разу обвал прольоту мосту стався 8 жовтня 2022 року. Тоді, як заявили окупанти, на Кримському мосту вибухнула фура. Російський диктатор Володимир звинуватив Україну у “теракті”. Офіційно українська сторона досі не взяла на себе відповідальність, але неодноразово зазначала, що Кримський міст є законною ціллю. Оскільки його окупанти використовують як логістичний шлях для постачання військової техніки і не лише на окупований півострів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *