Театральний фестиваль в Ужгороді перетворився на дискотеку. І це під час воєнного стану

Депутатка обласної ради Адріана Сушко опублікувала звернення на своїй сторінці в “Фейсбуці”.

Далі публікуємо текст звернення без його зміни:

“Як ужгородка й обласний депутат, обрана від Ужгородського округу, змушена звернутися до Вас публічно з приводу заходів, які відбулися цими днями в обласному центрі і від яких рябить в очах вся стрічка новин. Ця подія набула неабиякого резонансу серед мешканців і військових.

У період кривавої війни українського народу проти російської агресії, напередодні Провідної Неділі, коли всі християни молитимуться за загиблими воїнами, невинними мирними мешканцями, закатованими дітьми й жінками, зневажаючи сльози вдів і сиріт, у нас — дискотека Антихрестів. Інакших слів не підберу. Тішимося чому? Відсутністю комендантської години й позитивом «для підтримки бойового духу»? Чи гостинному напливу мажорів в Закарпаття?

Зухвальству і крамолі немає меж! Прошу надати мені відповідь, хто був відповідальним у області і місті в день проведення заходу, чи було видане відповідне розпорядження ОВА та міськрадою, якщо так – оприлюднити аркуш погодження з підписами офіційних осіб відповідних служб і державних структур, зазначених мною документів. Вважайте цей пост офіційним депутатським зверненням”.

Голова ОДА відреагував на обурення ужгородців і опублікував свою позицію.

“Учора в Ужгороді на площі Театральній відбувся мистецький захід, який було заявлено як Міжнародний театральний фестиваль «Свобода». Водночас встановлено, що частина заходів не відповідала визначеному формату, а це є абсолютно неприпустимим під час воєнного стану. За цим фактом призначено службову перевірку”, – написав Микита.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *