У Зеленського розповіли, коли та як закінчиться війна України з росією

Війна може закінчитися лише розгромом Росії, запевнили в Офісі українського президента. Інакше українські воїни просто не складуть зброї.

Радника глав Офісу українського президента Михайло Подоляк заявив, що війна йтиме стільки, скільки Україні знадобиться на те, щоб довести, що Росія повинна забратися з усіх зайнятих територій. ЗСУ готові давати відсіч ворогам до останнього та не зупиняться до повної перемоги. При цьому він визнав, що нині влада розглядає два варіанти підсумків війни.

Про це він сказав виданню “Зеркало“.

За його словами, президент України Володимир Зеленський запропонував програму мінімум: російські війська відходять до позицій, які вони займали 23 лютого. Після цього може розпочатися мирний переговорний процес, де будуть обговорені всі претензії одна до одної. Ну а максимальне завдання — територіальна цілісність у міжнародно визнаних кордонах України, програш Росії та її трансформація.

Він також зазначив, що Україна не просто має виграти, а росія має зазнати краху, оскільки інакше вона весь час перебуватиме у пропагандистському чаді. А це означає, що в майбутньому кремль прагнутиме відновити війну з новою інтенсивністю, сказав він. У цьому немає гарантій. що, отримавши відсіч в Україні, Росія не рушить війною на інші країни.

Повідомлялось, що Україна готова за місяць перевести озброєння на стандарти НАТО. Військові України легко та швидко освоюють новітнє озброєння, яке надає Захід. Вийти на високі стандарти альянсу українська армія здатна за місяць.

Редакція раніше писала, що американський історик заявив, що НАТО скоро втрутиться у війну України з Росією. За словами фахівця, війну в Україні не зупинить навіть смерть володимира путіна. У Росії достатньо людей, які хочуть продовження бойових дій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *