МП: “Це вбивство, замовлення Путіна ніхто не скасовував»

ФСВП повідомила про смерть Олексія Навального, якого багато років катували в колонії

Опозиціонер помер у виправній колонії № 3 в Ямало-Ненецькому автономному окрузі. Про це повідомляє місцеве управління ФСВП: «після прогулянки відчув себе погано, практично відразу знепритомнівши».

Навального фактично запитали до смерті, заявила правозахисниця Ольга Романова. «Звичайно, це вбивство Навального. І немає жодної причини не впізнати замовника. Замовника звати Путін Володимир Володимирович. Замовлення на вбивство Навального ніхто не скасовував. І ось замовлення виконане», — каже правозахисниця

Навальний систематично піддавався катуванням у колонії. МП нагадує, як вбивали опозиціонера.

Навального постійно поміщали у СІЗО
За час ув’язнення опозиціонера 27 разів відправляли у штрафний ізолятор. Востаннє це трапилося у день усіх закоханих — 14 лютого, йому дали 15 діб. У сумі він мав провести у СІЗО 308 днів”.

Навальному відмовляли у медичній допомозі
2 січня Олексій попросив перевести його в медсанчастину через різке погіршення здоров’я — в опозиціонера тиждень трималися температура і кашель, був підвищений тиск. Але адміністрації колонії відмовила йому в цьому.

Навального навмисно заражали
17 квітня 2023 року в камеру до Навального підселили засудженого Татарченка — «бомжа, доведеного до стану тварини», розповідав адвокат Вадим Кобзєв. Навальний відмовився заходити в камеру через специфічний запах, але вертухаї насильно затягли його в камеру і вдарили коліном у пах.

Навального катували світлом і не давали спати
У камері опозиціонер практично ніколи не мав природного світла, його замінював штучний. Опозиціонер скаржився на неможливість нормально через це поспати, але колонія проводила виміри та стверджувала, що все гаразд. До опозиціонера ночами постійно приходили з перевірками, через які він теж не міг спати.

Можемо пояснити (МП)

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

 Для допомоги ЗСУ.

 РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Контактні дані для зв’язку:

stepansikora@gmail.com,   fenixslovo@ukr.net,  +380501657803, telegram, Viber, WhatsApp

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *