Під гіпнозом путінського інквізитора. Закінчення

Перевантаження,  в якому замішаний ВВП…

Читаючи ці міркування Дугіна, приходиш до висновку, що в нього розуму, можливо, і палата, але висновки щодо місця Росії у світовій спільноті робить ті ж, що й традиційні прорадянські гачкотвори від історії. Він замкнувся на тій же горезвісній російській ідеї й на тому, що у всьому винні шведи, французи, німці, американці. Всім їм, певен він, час показати кузькину матір… Чи темнить? Чи підісланий Путіну як каталізатор перевантаження?

В інтерв’ю «Прямому ефіру» (ютуб) він Дугін оголошує, що західний логос і вся його філософія зазнали «демонічного падіння». А росіяни проспали як зліт цього логосу, і декаданс. РФ, зізнається він, свого логосу взагалі немає. Їй треба починати з нуля. Але перші, хоч і дитячі, кроки, вважає він, уже зроблено. Російський дух почав бурмотіти… Має багато переваг. Наприклад, немає жорстокості заперечення: якщо щось заборонено, то ніби не зовсім… У нього двояке тлумачення життя: начальника слухається, але водночас і зневажає… Але є й недоліки: захід одурів від розуму, а росіяни намагаються перейняти їхню модель… Так не піде.

Світогляд наш такий: була б людина, а стаття знайдеться… У росіян, як злодій і вбивця, так і чесна людина однаково добрі, чудові люди… Тобто нам відкрита дика свобода… Так, наша свобода межує з напівідіотизм і лише іноді з творчістю. Росіянин такий широкий, що не зрозумієш, де закінчується широта, а де починається підлість.

Воістину… Молодець, що хоч зізнався в тому, що таке є рашка і який її, дивовижний народець, що нібито прокинувся. Особливо ті його представники, за наказом яких путіноїди лютують в Україні.

Путінський інквізитор

2014-го, коли російська армія вдерлася в Крим та Донбас, політолог О. Дугін закликав, звертаючись до студентів МДУ: “Вбивати, вбивати та вбивати. Більше розмов ніяких не має бути. Як професор, я так вважаю”…

Серед десятків мислителів пізньорадянської епохи цей Дугін найбільш кровожерливий. Для здійснення своїх демонічних задумів йому спершу хотілося залити кров’ю весь захід. А якщо захід не підкориться, то порадив вертикальним москалям підірвати всю земну кулю (…). Небуття, на його переконання, все-таки краще за буття… Він вважає, що буття поділяє людей, а небуття — з’єднує… Під «небуттям» він, напевно, уявляє собі обіцяний рабам путінський «рай»…

Особливість Дугіна – пекуча ненависть не тільки до людства, але й до живого. І все це поєднується у нього з містичною релігійністю. Втім, подібний симбіоз “високо духовності” і “миро ненависництва” бере свій початок у давньогрецькій гностичній брехні, якій протистояло  християнство. Саме гностики вважали, що наявний світ лежить у злі й що його треба знищити, щоб стати на шлях високої духовності та інтелектуальності.

Що ж до душі людини, тим паче рядової, це для Дугіна взагалі ніщо. Рівняння буття і небуття, рівність, виснаження плоті, розтління речовини, пекло на землі – і є втіленням його російської національної ідеї.

Але це ще не все. Ось уривок з його маревних філософствувань про єство великоруса:

“Русский пол взбудоражено бестелесен, это огнедышащее возбуждение покойников или духов камышей, вод, горящих скирд и овинов. Русский пол веет насквозь, подхватывая по сбивчивому пути все подряд – портки, мужиков, товарищей, тараканов, раздутый, готовый лопнуть лежалый труп, попавшихся под руку отстиранных дев, отстреленные конечности, ослюнелых лошадей, свитый бурьян, серые обнажившие свои трещины почвы, косые или набелено уютные постройки… и бессовестную сердечную пустоту, утягивающую в плесневый колодец сердца огромное, расстроенное в его корневых узлах, краденное бытие» (imperium.lenin.ru).

Таку зловісну красномовність, на мою думку, може мати тільки божевільний геній, або одержимий демонами двоногий. Від поглядів цього ідеолога, правда, некрофілією віддає. І тому – нудить.

Квінтесенція дугінського (євразійського) вчення така: – самогубство, само повішення історії на мотузку Росії… У своєму абсолютному радикалізмі та життєзапереченні пан Дугін обійшов навіть Великого Інквізитора, який не вірив ні в майбутнє життя, ні в Царство небесне.

«Недопалки» та сатаністи…

У цілому нині О.Г. Дугін розповсюджує ідеї свого колишнього вчителя Євгена Головіна, який у 1980 році очолював южинський гурток езотериків-нацистів-сатаністів під назвою “чорний орден СС”, у якому вважався  “рейсхфюрером”. “Там, де ми, там центр пекла”, – коментує Дугін свого вчителя.

Не дивно, що путінська Росія з головою поринула у темряву, перемогу і розлюднення. Путінці навмисно приготували виключно віддане владі «гарматне м’ясо війни». Інтелект підданих керманича Пу, на жаль, не піднявся вище плінтуса, та це й не на користь російській сірості, яка осідлала  престол  та, тим більше пекельного пророка Кремля тов. Дугіна.

Тут до місця навести слова засновника «соціалістичного реалізму» Альоші Пєшкова: «І ось цей малопотужний, темний, органічно схильний до анархізму народ нині закликає бути духовним водієм світу, Месією Європи… поліном багаття, вогонь якого висвітлив би західний світ, той світ, де вогні соціальної творчості горять яскравіше і розумніше, ніж у нас, на Русі. Багаття запалили, воно горить погано, смердить Руссю, брудненькою, п’яною і жорстокою» (М.Горький, «Несвоєчасні думки», 1917).

Так було за генських есесесерів і так залишається за президентів ерефії

Походження та нутро путінських мерзотників, що орудують в Україні, відомо. Знаємо також хто ініціатор Бучі та що являє собою загіпнотизований, я б сказав, зачарований (як і Шойгу з усім своїм генералітетом) головнокомандувач збройними силами РФ геноссе Путлер, який наказав… вбивати, вбивати, вбивати. Здогадуємося також, що в Україні, відбуваються не просто перезавантажувальні військові злочини з боку російських та найманих убивць, але відверта боротьба з самим життям… Товариша Дугіна, як і його патрона товариша Путіна, напевно долає хист майбутньої повної руйнації всього і вся. Тепер зрозумілі слова лихого вершителя доль, сприйняті багатьма як зухвалий жарт або «смачний» ідіом для крутих совків: «Усі здохнуть, а ми потрапимо до раю»...

Так, абсолютну зневагу до життя російські лиходії всіх класів і категорій продемонстрували вже багаторазово, причому як у своїй імперії, так і в інших країнах. Тож випадки дикого варварства у Бучі, Ірпені та інших містах України для них нічого нового та нічого особливого не становлять. Путінські вбивці увійшли в раж і тепер зупинитися не можуть. Не виключено, що сьогодні, поки пузаті бюрократи в погонах тусують свою окупаційну орду, а російська еліта додивляється солодкі сни майбутнього вільного життя на «загниваючому» Заході, вельмишановний Володимир Володимирович, не виключено, вже погладжує у своїх старечих тремтячих руках ядерну кнопку. Його перевантажили перезавантаженням…

А натовп, як завжди, чекає на рішення царя-батюшки… Тим часом батюшка цей виник на троні як князь із бруду. Бувши недопалком став вождем! “Хто був ніким, той стане всім!”

Поки  земля не затремтіла…

У притчах мудрого ізраїльського Царя Соломона сказано, що коли раб стане царем, то земля затрясеться… Поки що «Сонячний» добряче потряс тільки Кавказ, Сирію та Україну. Які країни та континенти будуть  на черзі, якщо кремлівських держимордів не зупинити?

Якщо москалі запустять усі свої ракети (мовчу вже про те, чим вони напхані…) одночасно, а стирчать ці смертоносії мало не в кожній горі, сопці та всюди під землею, то ніякий західний протиракетний пояс не зможе їх перехопити.  Впевнений, що тільки радикальні превентивні заходи можуть ще запобігти найгіршому: путінському «раю» на Землі…

Спершу слід було б, звичайно ж, нейтралізувати розлюченого царя Путіна. Причому будь-яким з методів, якими його кати винищують опозиціонерів та конкурентів; дітей, матерів та старих людей в Україні. Невже у Пентагону, НАТО та світових розвідок потенціалу не більше, ніж у Кремля, ФСБ та путінської орди? Чи все ще остерігаються непередбачуваності грізного, хоч і голого короля Путіна?

Не виключено, що рашці доведеться чекати або появи російського Освальда, або нового Ульянова … Сподіватимемося, що на це ще є час … У будь-якому випадку, на фортуну сподіватися, не варто: адже вона і Вові, на прізвище Путін довгий час посміхалася…

З іншого боку, часу для «контрольного пострілу в голову» рашці (судячи з її панічної агресивності, провалу «спецоперації», критичного становища в усіх сферах її діяльності та рішучої дії Заходу на захист України) залишилося мало. Перед обдуреними, зазомбованими совками, розуміють вони це чи ні, стоїть вибір: або Путіна віддати у “розхід”, або всю свою червону імперію, яку  ненавидить більшість людства. Імперію зла, брехні, злиднів і ганьби.

Петер Браун

Початок читайте тут:

Під гіпнозом путінського інквізитора

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *