“Розмовляючі” надгробки Путіна та Лукашенка (відео)

Кумедний ролик, на якому надгробки президента РФ Володимира Путіна та невизнаного президента Білорусі Олександра Лукашенка “розмовляють” між собою викликав ажіотаж в мережі. Відеомонтажери взяли за основу переговори очільників країн-агресорів в Москві від 11 березня.

Автори показали, як два зображення на каменях спілкується на “тому” світі.

На картинці два диктатори зображені з фашистською свастикою, а біля їхніх імен є дата смерті – 24. 02. 2022, день, коли Росія за підтримки Білорусі жорстоко вдерлися на територію незалежної держави.

Під усіма надписами красується “Слава Україні”, як знак, що причиною смерті вбивць стала хоробра боротьба українського народу.

Обличчя очільника Кремля демонструє розчарування та смуток, тоді як його “товариш”, здається, зовсім не переймається своєю участю.

За версією монтажерів, він продовжує абсурдну промову про “запланований напад України на територію, де проводилися навчання російських та білоруських військ”.

Кумедний ролик на свою сторінку в Telegram поширив і відомий російський журналіст Олександр Невзоров, чим розсмішив та надихнув своїх читачів. “Мрія”, “Чекаю на це”, “Скоро”, – йдеться в повідомленнях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *