Мирослава Щербея звільняють з посади начальник Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області?

З вірогідних джерел стало відомо, що депутата ОПЗЖ в Закарпатській раді Мирослава Щербея буде звільнено з посади  начальника Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області. Зрадництво своїх соратників не допомогло. За всю історію людства зрадників ніколи не поважали: Хто зрадив раз – зрадить і другий раз”.

В статті «Чому сесія Закарпатської обласної ради пройшла на «грані фолу»?» ми  вже писали, що 25 лютого на другій Закарпатської обласної ради, наперекір політичного рішення фракції ОПЗЖ та її лідера Івана Чубірки, Мирослав Щербей, начальник  Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області, підполковник служби цивільного захисту та Ладислав Касків, колишній голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проєктами зареєструвалися і взяли участь  в пленарному засіданні Закарпатської обласної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *