ЯК СКЛАЛАСЯ ДОЛЯ НАЩАДКІВ СТАЛІНА

Перший син Сталіна Яків Йосипович Джугашвілі після сварки з батьком жив у Ленінграді разом зі своєю молодою коханою. У них народилася дитина, яка незабаром загинула через хворобу. У нього залишилися ще двоє дітей Євген і Галина. Яків загинув під час Великої Вітчизняної війни в полоні у німців. Чоловік став військовим ученим, а також займався громадською та політичною діяльністю. Дівчина стала філологом і літературознавцем, а 1971 року в шлюбі з алжирцем у неї народився син Селім, про якого нічого невідомо.

Молодший син Василь Йосипович Сталін народився 1921 року. Він став радянським військовим льотчиком і продовжував служити навіть після закінчення війни. Однак, у 1952 році його зняли з посади через те, що він прийшов на прийом у стані алкогольного сп’яніння. Через рік його заарештували за наклеп, а в 1960 звільнили достроково. Через кілька місяців він знову потрапив до рук КДБ за продовження антирадянської діяльності. Після відбуття терміну йому заборонили жити в Москві та Грузії і виділили квартиру в Казані. Там він прожив до березня 1962 року, поки не помер від алкогольного отруєння.

Молодша дочка Світлана Аллілуєва стала філологом. У першому шлюбі народила сина Йосипа, який став знаменитими радянським кардіологом. У другому шлюбі народилася дочка Катерина Юріївна, яка переїхала на Камчатку і стала вулканологом. У неї є донька Анна з двома дітьми, правнуками Світлани, про яких нічого невідомо. П’ятий шлюб Аллілуєвої відбувся з американським архітектором Вільямом Пітерсом. 1971 року в подружжя народилася дочка Ольга Пітерс, яка змінила ім’я на Кріс Еванс. Ця дівчина найбільше викликала ажіотаж у Мережі, оскільки одягається досить вульгарно і не згадує про своїх знаменитих родичів.

Решта нащадків Сталіна ведуть закритий спосіб життя і навіть не діляться фотографіями в соціальних мережах.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *