Малолітня дитина проживала з матір’ю: тихо, спокійно, у любові…

В один з днів з’являється біологічний батько дитини, який ніколи й ні в чому не допомагав матері дитини, участі в розвитку дитини не приймав, матеріально не допомагав – і викрадає з дитячого садка малолітню дитину.

В Україні війна, але батько підробляє документи на виїзд з території України за допомогою спільника і купляє за хабар виїзд з території України “по зеленці”, прикриваючись маленькою дитиною. “Зеленка” це перехід ногами, між деревами, між кордонами держав, без документів, за великі гроші (не плутати з зеленим коридором).

На підставі підроблених документів біологічний батько намагається легалізуватися в одній з країн Європейського Союзу і живе на соціальну допомогу. Одяг бере з безплатної допомоги від волонтерів, не працює. Дитина не ходить в дитячий садок і затримується в розвитку.

Історія сумна. Страждає дитина і матір.

Вважаю, що такі чоловіки, які прикриваються спідницею і малолітніми дітьми та вчиняють ряд кримінальних злочинів — це ганьба. Такі чоловіки, хоча їх важко назвати українськими чоловіками, — повинні відповідати за всією суворістю кримінального закону.

Займаюся. Покажу скоро фото з МВС розшук.

Спільник: колишній працівник поліції, затриманий на хабарі, звільнений з поліції, нині в розшуку, автівки арештовані, настануть нові підозри тощо.

Злочинці повинні сидіти в тюрмі : Кримінальний Кодекс України.

Будемо Вас інформувати.

З повагою до закону

Лариса Криворучко

P.S. Рекомендую (!) : “Батькові” дитини зв’язатися зі мною і віддати дитину матері. Перепрошувати (не обов’язково), жити далі та оновити дані в ТЦК та СП.

#Криворучко #Закон

Від редакції. Ми недавно писали про одного працівника поліції, затриманого на хабарі та звільненого з поліції і який підтримує дружні стосунки з не адвокатом, але головою ради адвокатів Закарпатської області Олексієм Фазекошом.

З інсайдерської інформації стало відомо, що ніби то цей експоліцейський, який дуже хоче стати адвокатом, і є тим спільником, який допомагав викрадати дитину біологічному батькові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *