Три основні закони Всесвіту

Вони дадуть вам відповіді на дуже багато запитань і допоможуть формувати світле майбутнє.

Щоб розуміти, що відбувається у вашому житті, чому приходять і йдуть різні люди, як будувати стосунки з близькими та дітьми, як допомогти близьким змінюватись у кращий бік, потрібно знати три дуже важливих закони всесвіту, вони дадуть вам відповіді на дуже багато запитань і допоможуть формувати світле майбутнє.

Перший закон, усім відомий: ПОДІБНЕ ПРИТЯГАЄ ПОДІБНЕ

Своїм внутрішнім станом ми притягуємо в зовнішнє життя різні події та різних людей! Тож усім жінкам, які хочуть у чоловіки справжнього чоловіка — потрібно стати справжніми жінками, з повним набором жіночих якостей. Якщо хочете, щоб чоловіки рахувалися з вашими почуттями, звертайте увагу на почуття чоловіків. Одним словом — ставтеся до людей так, як хотіли б, щоб ставилися до вас.

Якщо хочете бути багатими — перестаньте ходити по розпродажах і соціальних магазинах, це лише притягує бідність.

І якщо хочете поруч бачити хороших людей, які вас люблять — розгребіть усередині завали негативу і почніть мислити радісно!

Серед жінок я часто чую: “У неї чоловік такий-сякий-такий, а вона дуже чиста хороша дівчина” Це брехня! Не буває такого! Значить, усередині неї живуть руйнівні програми, які притягують це. Як каже одна з моїх учителів, Марина Таргакова: “Ти заслуговуєш на того чоловіка, який у тебе є!”

Я зустрічала дівчину, зовні дуже милу, добру, гарну, вона купувала всім подарунки й думала про всіх, але до неї постійно прив’язувалися неадекватні чоловіки, її намагалися зґвалтувати, її хлопці знущалися з неї, як могли! Під час терапії та роботи з нею спливли дуже потужні програми саморуйнування і вона неусвідомлено притягувала до себе все, що її вбивало.

І навпаки, коли всередині нас достаток і радість, навіть найостанніші чоловіки починають змінюватися поруч із вами та ставати позитивнішими. Налаштовуйтеся правильно і потрібні люди підуть у ваше життя!

Другий закон теж доволі відомий, але трохи менший за перший: подібне породжує подібне

Є приказка “Яблуко від яблуньки далеко не падає”, і це правильно. Будь-яка дія породжує подібну дію, так, наприклад, якщо ви погано ставитеся до своїх батьків, не чекайте, що дитина буде добре ставитися до вас, навіть якщо ви намагатиметеся її виховувати. Те, що ви створюєте, є вашою голографічною копією і схильна поводитися так само як і ви.

Якось моя наставниця мені дуже чітко сказала: “Вчи тільки того, що робиш сама! Тому що бізнес влаштований так, що підлеглі повністю копіюють стиль керівника і якщо він дилетант, вони будуть дилетантами, якщо він ледар, вони будуть ледарями, якщо він чесний, вони будуть чесними. Тому головне це те, що ти сама являти собою, а не чого ти вчиш!” Тому подивіться на те, хто ви й що ви створюєте! І з яким настроєм!

Є гарна новина у зв’язку з цим законом, якщо у стосунках ви почали поводитися по-жіночому, щиро та з радістю виконувати свої обов’язки, то ваш партнер, хоч би яким він був, почне поводитися по-чоловічому та піклуватися про вас. Це лише справа часу і вашої чесності із самою собою.

Третій закон маловідомий, але дуже важливий: ТЕ, ЩО НЕ МОЖЕ СТАТИ ПОДіБНИМ — ВІДТОРГАЄТЬСЯ

Якщо ми стали хорошими — при хорошими, поводимося порядно і добре ставимося до людей, і хтось у нашому оточенні неспроможний  досягти подібного — ваше спілкування припиняється, всесвіт відводить його від вас.

Якщо ви стаєте жіночною, люблячою, такою, що приймає, а чоловік не хоче змінюватися, не хоче працювати, розвиватися, не дає народжувати дітей, то всесвіт зробить так, що він дуже легко для вас двох піде, а до вас притягнеться такий, як ви.

Якщо ви стали позитивно мислити й прагнути до духовного та внутрішнього достатку, а ваші подруги, як і раніше, “перемивають усім кістки” під час зустрічі та втягують вас у цю згубну справу, не хвилюйтеся, скоро всесвіт дасть вам нових подруг!!!

Усе що потрібно робити — працювати над собою і тільки над собою! Це єдиний шанс дуже багато чого змінити в нашому житті! Тому очищайтеся, зсередини від усього поганого і створюйте правильний умонастрій до життя!

Юлія Судакова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *