Астрофізик стверджує, що він знайшов рівняння подорожі в часі

Революційний винахід може дозволити нам виправити помилки минулого і змінити майбутнє.

Відтворити можливість подорожувати в часі, щоб знову побачити коханих, які пішли, — таку несамовиту мрію намагається здійснити астрофізик профессор Рон Маллетт

. Після довгих років досліджень він стверджує, що розробив революційне рівняння для подорожей у часі.

Ця концепція, що здавалася лише фантастикою понад століття, може стати реальністю. Професор Маллетт почав захоплюватися ідеєю подорожей у часі після втрати батька в дитинстві, шукав розраду в наукових книжках, особливо в “Машині часу” Герберта Веллса, що й підштовхнуло його до пошуку можливості повернутися в минуле.

Ґрунтуючись на дослідженнях чорних дір і теоріях відносності Ейнштейна, Маллетт дійшов висновку про можливість створення часових петель за допомогою гравітаційного поля чорних дір. Його теорія передбачає використання кільця лазерів для відтворення ефекту чорної діри, що викривляє простір-час.

Попри значні виклики, як-от необхідність “енергії галактичних масштабів” і технологічні перешкоди, професор зберігає оптимізм щодо реалізації своєї теорії. Однак, за його словами, машина часу дасть змогу надсилати інформацію в минуле лише до моменту її активації, що унеможливлює подорож у часі до створення машини.

Протягом усього життя Маллетт залишався відданим своїй мрії, надихаючи на пошуки можливостей здійснення того, що здавалося неможливим. Його робота ставить перед нами питання: чи зможемо ми коли-небудь виправити свої помилки, вчитися на минулому або бути свідками історичних подій?

Основа його теорії — концепція простору-часу, яка об’єднує розмірності простору і часу в єдиний чотиривимірний континуум, що радикально змінює наше сприйняття реальності. Це розуміння простору-часу підкріплюється, зокрема, виявленням гравітаційних хвиль, які слугують доказом динамічної природи нашого Всесвіту і дають змогу поглянути на космічні події, що були недоступні для спостереження раніше.

Так, професор Маллетт не лише прагне подолати межі нашого розуміння часу, а й надихає мріяти й досліджувати, нагадуючи, що пристрасть до відкриттів і незгасна цікавість можуть рухати нас уперед, углиб таємниць Всесвіту.

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

Для допомоги ЗСУ.

РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Контактні дані для зв’язку:

stepansikora@gmail.com,   fenixslovo@ukr.net,  +380501657803, telegram, Viber, WhatsApp

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *