Топ-9 найкращих сайтів для заробітку в Інтернеті (легко)

Сьогодні я підготував для вас дещо справді запаморочливе. Ми занурюємося у світ заробітку в Інтернеті, але зачекайте, ми не говоримо про “Звичайних підозрюваних” Ні, я виявив 9 прихованих перлин на менш відомих вебсайтах, де ви можете заробляти гроші, розслабляючись перед екраном, і вгадайте, що?

Це не типові місця, де можна заробити кілька баксів; я говорю про потенційний заробіток до 300 доларів на день, тому залишайтеся поруч, бо ви не захочете пропустити ці секретні золоті копальні, добре, пристебніться, тому що те, що я маю сьогодні, може просто змінити всю вашу гру з грошима. Я проливаю світло на ці приховані вебсайти та додатки, де ви можете щодня заробляти гроші, і ось сенсація, тому що вони ще не дзижчать користувачами.

Це як золотий квиток для тих, хто в курсі. Тож якщо ви завжди в пошуках нових можливостей, ви в правильному місці. Залишайтеся тут; ви не захочете йти зараз.

1. Play Test Cloud

Першим у списку є Play Test Cloud. Він ідеально підходить для людей, які люблять ігри. Круто те, що ви отримуєте гроші за те, що граєте в ігри, які вам подобаються. Цей сервіс зосереджений на тестуванні мобільних ігор, щоб допомогти людям створювати кращі ігри. І ось найкраща частина: вам не потрібно бути професіоналом, щоб приєднатися. Вони тестують тонни ігор щороку, близько 100 000, і платять близько $9 за кожні 15 хвилин гри. Це все одно, що заробити $36 за годину, тож якщо ви граєте 4 години, то заробите $144. Якщо ж ви продовжите грати цілий день по 8 годин, то заробите $288. Просто натисніть на кнопку “Зареєструватися” або “Стати тестувальником” у верхньому правому куті, щоб почати.

2. Nexus Notes

Nexus Notes чудово підходить для студентів, які люблять робити нотатки. Коли я вчився в школі, я був настільки організований зі своїми нотатками, що навіть заробив трохи грошей на їх продажу. Якщо ви схожі на мене, це може стати для вас непоганим додатковим заробітком Небагато людей знають про цей сайт, тому ваші шанси на успіх на ньому вищі Ви можете заробляти гроші, ділячись своїми конспектами та іншими навчальними матеріалами щоразу, коли хтось перевіряє ваш контент Ви заробляєте $17.50, що досить непогано. Уявіть, якщо багато студентів користуються цим сайтом, ваш заробіток може значно зрости. Ці $17.50 можуть перетворитися на $300 в день. Просто натисніть на кнопку “Зареєструватися” або натисніть на кнопку “Продати нотатку” у верхньому правому куті, щоб почати.

3. Trymata.com

trymata.com. Маю сказати, що мало хто знає, скільки грошей можна на цьому заробити. На Trymata вам платять за те, що ви тестуєте вебсайти та додатки й розповідаєте їм, що ви про них думаєте. Ви можете заробити близько 10 баксів за кожен тест, і найкраще те, що ці тести зазвичай займають від 10 до 20 хвилин максимум. Припустимо, ви витрачаєте близько 15 хвилин на кожен тест, що є досить середнім показником. Це означає, що ви можете пройти чотири тести за годину. Це 40 баксів за 60 хвилин. Помножте це на 8 годин. Ви отримуєте потенційні 480 баксів на день на цьому маловідомому сайті. Просто натисніть на кнопку “Отримати гроші за тестування” у верхньому правому куті, щоб почати.

4. User Interviews

UserInterviews ще не дуже відомі. Небагато людей користуються ним, тому це чудова можливість спробувати. Ви можете заробити гроші, поділившись своїми думками з великими компаніями, такими як Spotify, Adobe та Pinterest, через цей сайт.

Це легальна платформа, на якій щомісяця з’являється понад 2 000 нових проектів, тож роботи вистачить для всіх. З такою кількістю проектів у вас є багато шансів заробити до $300 і більше за кожен виконаний проект. Це досить непогана угода, враховуючи, що ці завдання не займають цілий день. Просто натисніть на кнопку Зареєструватися або натисніть на кнопку “Продати нотатку” у верхньому правому куті, щоб почати роботу. Просто натисніть на кнопку “Зареєструватися” у верхньому правому куті, щоб почати.

5. US Review of Books

Огляд книг у США. Якщо ви любите книги, це чудова новина для вас: вам платять за читання книг і написання рецензій. Уявіть собі: ви можете заробити від $25 до $75 за кожну рецензію. Уявіть, що ви робите те, що любите, наприклад, “читаєте” і заробляєте гроші, не відчуваючи при цьому, що ви працюєте. Крім того, вам платять щомісяця залежно від кількості рецензій, які ви написали за місяць.

Ви навіть можете писати по кілька оглядів на день і заробляти близько 300 баксів щодня. Це фантастичний спосіб перетворити свою пристрасть до читання на гроші. Чесно кажучи, я натрапив на нього, коли шукав відео, і мене зачепило, коли я зайшов на їхній сайт.

6. Find focus groups

Знайти Фокус-групу. Цей сайт ще не набув масової популярності. Він зв’язує вас з групами у вашому регіоні, які платять вам за ваші думки. Сума, яку вам заплатять, сильно залежить від групи, але є шанс добре заробити. Зареєструватися дуже просто: заповніть форму для групи, яка вас зацікавила, і чекайте на відповідь від них.

7. Wrapify

Wrapify. За допомогою Wrapify ви можете заробляти гроші, керуючи автомобілем. Це класний спосіб перетворити свій автомобіль, який зазвичай коштує грошей, на джерело прибутку. Додаток платить вам за розміщення реклами компаній на вашому автомобілі. Коли ви їдете, ви заробляєте гроші, можливо, від $200 до $400 на місяць. Усе, що ви робите, — це їдете на своєму автомобілі, як зазвичай, але він загорнутий в акуратну рекламу бренду. Завітайте на їхній сайт wrapify.com.

8. Best Mark

Далі — класний сайт Best Mark, який дозволяє заробляти до $300 на день. Яким чином? Ну, вони платять вам 35 доларів на годину за завдання, які вони вам дають. BestMark – це як сайт таємних покупок, де вам платять за те, що ви робите покупки і ділитеся своїми враженнями від них. Ви просто робите те, що вам подобається, купуєте, а потім ділитеся своїми думками про це. Заробити ці 35 доларів на годину дуже просто. Завітайте на їхній сайт bestmark.com.

9. Product Tube

За допомогою Product Tube ви можете заробляти від $50 до $80 на годину, виконуючи їхні інструкції та публікуючи відеоогляди. Це чудовий спосіб заробити на цьому маловідомому сайті. Product Tube – це додаток, де ви створюєте короткі відео про повсякденні речі і отримуєте за них гроші. Існують різні способи заробітку за допомогою цього додатку, незалежно від того, як ви його використовуєте. Розміщуючи оглядові відео, ви можете заробляти від $50 до $80 на годину. Ви можете знайти їхній веб-сайт за адресою producttube.com.

Друкарня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *