Людям, які бажають прожити довше, порадили завести простою звичкою

У ході дослідження було проаналізовано дані мільйона жителів Великої Британії та ПАР, отримані за десять років.

Щоб прожити довше, потрібно мати одну просту звичку, впевнений Невіл Куповіц, керівник британської страхової компанії Vitality. Результати проведеного дослідження оприлюднило видання The Sun, інформує UAINFO.org.

Куповіц ініціював проведення дослідження у Лондонській школі економіки, результати якого показали, що звичка проходити хоча б п’ять тисяч кроків тричі на тиждень може збільшити тривалість життя на 2,5 року для чоловіків і на три роки для жінок. І чим більше кроків ви зробите, тим краще.

“Ключовим моментом є прийняття послідовних кроків для формування здорової звички, і з отриманих даних ми бачимо, що починати ніколи не пізно”, – заявив Куповіц і порадив завести нову звичку людям, які бажають жити довше.

У ході дослідження було проаналізовано дані мільйона жителів Великої Британії та ПАР, отримані за десять років. Позитивний вплив ходьби особливо помітний був у групі людей старше 65 років — у тих з них, хто проходив понад 7,5 тисяч кроків тричі на тиждень, у 52 відсотках випадків зафіксовано збільшення тривалості життя. У віковій групі від 45 до 65 років тривалість життя зростала на 38 відсотків.

Крім того, у тих, хто проходив 10 тисяч кроків тричі на тиждень протягом трьох років, ризик розвитку діабету II типу скорочувався на 41 відсоток. Шанс захворіти на діабет у людей, які здійснювали такі прогулянки чотири або більше разів на тиждень, зменшувався на 57 відсотків.

UAINFO

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

Для допомоги ЗСУ.

РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Контактні дані для зв’язку:

stepansikora@gmail.com,   fenixslovo@ukr.net,  +380501657803, telegram, Viber, WhatsApp

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *